Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - 14. ledna

Dvakrát Blizzard, FPS tvůrců Dead Space, port Residenta...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Blizzard nabídl hráčům StarCraftu 2 možnost přejmenovat si svůj účet zdarma, protože tuto zamýšlenou zpoplatněnou funkci odsunul do pozadí vzhledem k dokončování Heart of the Swarm.

- Výčet xboxových achievementů znovu signalizuje možnou konverzi původně 3DS titulu Resident Evil: Revelations na X360 a PS3. Vylepšenou re-edici, nazvanou Edition Unveiled, by měla dostat i konzole Nintenda, slibuje jeho Oficiální magazín pro své příští číslo, ač Capcom nedávno prohlásil, že se nebude zabývat konverzemi starších titulů pro Wii U.

- Tvůrci Dead Space 3 z Visceral Games kutí nějakou novou značku, online first-person střílečku, naznačuje nábor designéra levelů pro práci ve studiu v Redwood Shores nedaleko San Francisca.

- UbiSoft si začátkem tohoto roku překvapivě obnovil registraci značky Killing Day - že by snad měl v úmyslu oživit kdysi zrušenou FPS, prvotně oznámenou v roce 2006 trailerem na E3 konferenci Sony?

- Jak se hraje Battlefield 3 v ultravysokém rozlišení 4096x2160 na 4K monitoru (Eizo 36)? Podívejte se sami, že to jde bez trhání.

- Práva na doménu Heroes of Warcraft se podařilo získat Blizzardu, když dospěl k dohodě s dřívějšími vlastníky. Fanoušci tak mohou častěji snít o čtvrtém dílu Warcraftu, jehož podtitul by to teoreticky mohl být.

- Mapa Nuketown pro Black Ops 2 bude od 17. ledna dostupná i pro hráče na PC/PS3, až skončí xboxová exkluzivita, avšak i tentokrát musí být nějaký zádrhel: jen pro ty se Season Pass.

- Věděli jste, že v The Last of Us budete bojovat s více než jedním druhem infekce? Prozradil to kreativní ředitel Neil Druckman z Naughty Dog.

- Česká ArmA II: Combined Operations zůstává nejprodávanější hrou na Steamu v druhém lednovém týdnu (kvůli nutnosti pro DayZ mod), následují ji Chivalry, Skyrim, Borderlands 2 a Far Cry 3.

- Od kolegů z britského Eurogameru dostal DmC Devil May Cry v recenzi osmičku, stejnou známku jako dalo EDGE nebo kolik by dal Pavel Oreški po dohrání poloviny hry.

- Únik o Fallout 4? Ne, to si jen uživatel Redditu popustil uzdu fantazie, aby si ze všech vystřelil, což stihl přiznat ještě předtím, než to všichni přejali.

- Xzone hledá brigádníka na prodejnu v Plzni.

Josef Kantor @Joskan - Skryta reklama na Wii U :)

Lukáš Grygar @janchor - Ahoj mami, jsme v televizi! yfrog.com/mndn3roj.

Lukas Macura @eb42 - Zítra proběhne další kolo greenlightování, pokud máte Steam účet, tak budu velmi rád pokud dnes zahlasujete.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments