Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sony lokalizuje Sly Cooper: Thieves in Time i na VITA

"Thief pro děti" také na PS3 s CZ dabingem + ukázka.

S Wonderbook či Buzz snahy Sony neskončily a pustila se do dalšího oficiálního překladu. I u něj je dopředu nad slunce jasné, že se ji asi nemůže finančně vyplatit, ale každá taková investice do domácího trhu je sympatická a měla by být pořádně oceněna.

V češtině a rovnou i s českým dabingem totiž vydá PS3 a VITA verze hry Sly Cooper Thieves in Time, o které dnes možná slyšíte poprvé. Koncem března se v ní můžete vydat na dobrodružnou cestu se zlodějem jménem Sly v starověké Paříži, Anglii anebo v Japonsku.

Ivan Bradáč, pan PlayStation, k tomu uvedl: "Díky neustále rostoucímu trhu herního průmyslu v Čechách a na Slovensku je pro nás lokalizace herních titulů přirozenou obchodní strategií. Hra Sly Cooper: Thieves in Time díky své osvědčené kvalitě, přinášející zákazníkům nový rozměr hraní díky inovativním funkcím a navíc kompletně v češtině jistě osloví jak tradiční tak i nové nové publikum."

O čem že to business manažer české pobočky Sony hovoří, nejsou to jen nějaké prázdné fráze? O funkcích Cross-Save, Cross-Buy a Cross controller. Ta první umožňuje rozehrát hru na PS3 a pak pokračovat např. cestou do školy na VITA od momentu, kde jste doma přestali. Ta druhá zpřístupní VITA verzi hry zdarma pro všechny existující majitele PS3 verze. A konečně ta třetí dovolí používat dotykovou obrazovku VITA jako další ovladač při hraní na PS3.

PS3 verze Sly Cooper bude stát 1299 Kč a krabicová VITA verze 949 Kč (Xzone) - níže trailer s ukázkami kvalitního českého dabingu:

Český trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sly Cooper: Thieves in Time

PS3, PlayStation Vita

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments