Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - 16. ledna

Dárek k Crysis 3, Tomb Raider zdarma, termíny The Cave/Injustice...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Odhalen další dárek k předobjednávce Crysis 3 na Xzone, kterým je stylový flash disk.

- Starší díl Tomb Raider Underworld je odteď možné hrát streamovaný zdarma na betaverzi služby CORE Online díky přítomnosti reklam (dají se odstranit po zaplacení).

- Těchto deset her úspěšně prošlo schvalovacím procesem Greenlightu a objeví se časem v nabídce Steamu: Akaneiro: Demon Hunters, Asylum, DLC Quest, Eador: Masters of the Broken World, La-Mulana, Leisure Suit Larry, MaK, The Age of Decadence, Unepic, War For The Overworld.

- EA už rozeslali kódy pro předčasný přístup k Dead Space 3 demu na Xbox Live pro ty, kteří se dříve registrovali na homepage. Během dneška přineseme exkluzivní nahrávku ze souvislého hraní.

- Bojovka Injustice: Gods Among Us pro PS3/X360 od tvůrců Mortal Kombatu dle očekávání dorazí do Evropy 19. dubna (oznámena sběratelská edice), PC konverze Ace Combat: Assault Horizon zase stanovena na 25. ledna.

- Xboxoví hráči včera vypuštěho DLC Sir Hammerlock's Big Game Hunt pro Borderlands 2 mají potíže se stáhnutím speciálního balíčku, aby mohli být kompatibilní s ostatními online, Gearbox to prý řeší s Microsoftem.

- Deep Silver se omluvili za sběratelku Deep Silver s ženským torzem v bikinách (obrázek), která prý mohla někoho pobouřit svým vzezřením. Pozornosti už dosáhli, teď už tohoto kroku mohou veřejně litovat a svést to na národní odlišnosti svých poboček. K Walking Dead: Survival Instinct zase Gamestop nabízí řetízek s odříznutým uchem zombíka, jeho obrázek ale pro jistotu neukázal :)

- Namco Bandai spustili teaser stránku s černobílým obrázkem motorky na něco, co má zkratku BTW.

- Adventura The Cave od Double Fine upřesněna na 22. ledna pro PC a Wii U, o den později na PSN/Xbox Live - všechny verze stojí 15 dolarů.

- Gas Powered Games se za úvodní den podařilo na Wildmana na Kickstarteru vybrat desetinu požadované částky, to jest 117 tisíc dolarů.

- Square Enix vábí na Final Fantasy: All The Bravest pro iPhone/iPad, která by podle čísel 1.17 měla být představena zítra.

- První díl Darksiders je zdarma jen pro americké uživatele služby PlayStation Plus.

- Easter egg pro Danteho světlé vlasy do DmC Devil May Cry.

- Vedle nového EG podcastu s pořadovým číslem 40 brzy čekejte novinku s detaily o odchodu Radka Friedricha z Levelu.

Nikola Bornova @tlamiczka - Vzít dvě rukojmí na 120 dní a pak chtít výkupné jen 10k €...ne, ti Řekové fakt neumí podnikat (fajn, že už si z toho jde dělat srandu :-)

Pavel Oreški @nutovic - Já to říkal, že jakmile BI prodá svojí "seriózní" část Amíkům, vrátí se její dva zaměstnanci z Řecka do ČR. A je to tady.

Zdeněk Princ @RaderCZ - Nebavi me delat praci za nekoho jinyho, kor za PR kluky a holky... Mam svy prace dost a taky tim nikoho neobtezuju...

Marek Beniac @Marek_11 - Film podle Call of Duty nebude, rika Kotick. Jiste, delat film podle filmu by byla hloupost.

Daniel Dočekal @Medvidekpu - iHNed cituje falešného twitterového Karla Schwarzenberga aniž by tušili, že je ... falešný *** @Lupacz

Lukáš Hanusek @lukashanusek - 100 fotografií sta malometrážních bytů v Hong Kongu.

Read this next