Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - 18. ledna

Skype v Xboxu, termíny Dragons Dogma datadisku a LEGO City Undercover, vypnutí Halo 2 PC, omezení VITA...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Rozšíření Dragons Dogma, Dark Arisen, se v Japonsku objeví 25. dubna, psalo se v závěru zatím nedostupného traileru, který byl pouze streamovaný od Famitsu. Původní hra vyšla celosvětově ve stejný den.

- V novém Xboxu má být hlasová komunikace Xbox Live nahrazena službou Skype, zaslechlo spekulace CVG, hovořící o "konsolidaci veškeré komunikační technologie" v Microsoftu a možnosti asynchronních hlasových a video zpráv.

- Online multiplayer pro PC verzi Halo 2 přestane být funkční, protože tuto hru z roku 2007 v současnosti hraje ve špičce pouze 20 lidí naráz, tak ho Microsoft vypne.

- 32 GB velká paměťová karta pro VITA podle zjištění uživatele NeoGafu dokáže pojmout maximálně jen 100 aplikací, resp. systém jich nedokáže zobrazit více.

- Není jenom 3D Mark, výkon vašeho PC prověří ve čtyřech různých testech i Catzilla AllBenchmark.

- LEGO City Undercover pro Wii U má datum - 18. března. Konverze Need For Speed Most Wanted pro Wii U se objeví den poté, zatímco Aliens: Colonial Marines pro Wii U až někdy koncem března, se zpožděním oproti ostatním verzím, které jsou již oficiálně dokončené, potvrdila dnes Sega.

- Bethesda si zaregistrovala ochrannou značku pro TV show Fallout, pro "nepřetržitý televizní program v postnukleárním apokalyptickém světě". Že by něco pro ten Fallout 4?

- Invazi zombíků v ZombiU nepřežilo již 300 tisíc hráčských postav, hlásí UbiSoft po ohledání pozůstatků ve statistikách jejich serverů, z čehož si lze udělat jakousi představu o prodejnosti této survival akce, ačkoli je možné si nové postavy vytvářet opakovaně a ne každý hráč je online.

- F2P Warface od Cryteku konečně vstupuje do uzavřené bety i v USA, dlouho po premiéře v Rusku, přihlásit se můžete tady. Crytek také otevřel svou novou pobočku v tureckém Istanbulu, jak jinak než zaměřenou právě na F2P.

- Do března se zvýší level cap v Borderlands 2 nad 50, slíbil Gearbox.

- Mechwarrior Online tento víkend s dvojnásobným růstem zkušeností a novým Spider mechem.

- Sega začala spolupracovat s islandskou společností Gogogic na bitevní free-2-play hře Godsrule: War of Mortals.

- Baldurs Gate: Enhanced Edition je odteď dostupná i ze Steamu - naší recenzi od Jíry Sládka publikujeme zrovna dnes.

Read this next