If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dead Space 3 s mikrotransakcemi

Nákup součástek pro zbraně za skutečné peníze.

Vlastní zpráva - Predikce prodejnosti ani při upravení stylu zřejmě nejsou takové, jaké by potřebovaly nebo měly být, tak se EA relativně na poslední chvíli rozhodli zakomponovat do Dead Space 3 systém mikrotransakcí za skutečné peníze. Vyšlo to najevo z novinářské předváděčky, kde si Eurogamer všiml vyskakující hlášky "Nelze vyrábět. Vyžadovány dodatečné zdroje".

Systém výroby vlastních zbraní v singleplayeru funguje tak, že prostřednictvím robotů sbíráte součástky, jako jsou různé materiály či odřezky. A pokud něco pro sestavení zbraně chybí, je možné to zakoupit v obchodě zabudovaném ve hře, kde lze vedle skutečných peněz hradit nákupy i speciální měnou ze hry.

EA však zdůraznili, že to neznamená, že byste si s nadutou šrajtoflí mohli hned na začátek hry pořídit ty nejlepší dostupné zbraně a získali tak neférovou výhodu. Spousta součástek pro zbraně je prý dostupná až v pozdější fázi Dead Space 3, pokud tedy nehrajete opakovaně přes volbu "New Game Plus".

To je první hrou v sérii, která obsahuje mikrotransakce, ale něco obdobného bylo už u multiplayeru Mass Effect 3 či Assassins Creed 3. Placení reálnými penězi však není povinné, pouze alternativa k nalezení toho samého ve hře.

S uloženou pozicí z Mass Effect 3 brnění do Dead Space 3

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Space 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments