If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 23. ledna

Princ Harry a FIFA, úpravy Left 4 Dead, Deus Ex ve Score, recenze The Cave, vysněná VITA, Miner Wars offline...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Demo Metal Gear Rising: Revengeance je k dispozici z Xbox Live (v první vlně tradičně jen pro Gold účty).

- Princ Harry po návratu z Afghánistánu řekl, že ve škole propadal, zato válel v hraní FIFY na PlayStationu.

- Jak bude vypadat popisek plné verze Deus Ex: Human Revolution v rozhraní enginu DVD u brzy vycházejícího čísla časopisu Score?

- Spuštění Steam Workshopu pro Left 4 Dead přineslo první plody, např. měnící se oblohu, mapu v Helmově žlebu či na vesmírné stanici z Portalu, hraní za ještěry, nepřátele transformované v brouky a další.

- Beta Command and Conquer Free-2-Play se možná opozdí z plánovaného března na 2. čtvrtletí, naznačil oficiální Twitter.

- Domácí studio Keen Software House by vás rádo informovalo o nové velké aktualizaci Miner Wars 2081 Offline Modu, jinými slovy už nemusíte být připojeni k internetu pro hraní kampaně, více informací zde.

- VITA je pro Japonce vysněnou konzolí, vyplynulo z dotazníku Famitsu, když si ji přeje vlastnit 64% respondentů. 3DS je druhé s 48% a Wii U třetí s 34%.

- Adventura The Cave od Rona Gilberta sklidila v recenzích 80% od GamesRadaru, 70% od GameSpotu a britského Eurogameru, 60% od německého Eurogameru, sedmičku od OXM a 79% od IGN i CVG, kde zmiňují repetitivnost.

- Na digitální distribuci Comgadu přibylo sedm dětských her.

- Budoucnost Crysis se pomalu začíná vyjasňovat, producent ji chce "přinést do nového prostoru a udělat něco bokem od příběhové trilogie", ale nic konkrétního ani tentokrát neřekl.

- Testovací verze samostatného Day Z by mohla být venku do dubna, ale slibovat to stoprocentně nikdo nechce.

- Další magazíny se snaží přesvědčit, proč byste se měli vyvarovat The War Z - viz videorecenze od PC Gameru a GameSpotu.

- V březnu se minimálně v zahraničí objeví kompletní "královská" edice Anno 2070 se všemi datadisky a bonusy, oznámil UbiSoft.

- Američtí uživatelé PlayStation Network mohou odteď nakupovat přes PayPal (maximální hodnota nákupu činí 150 dolarů), ačkoli zatím to není dostupné přímo z PS3/VITA, jen přes webové rozhraní nebo z hudebních/video aplikací pro mobily.

- Podle různých náznaků se zdá, že se chystá něco k Dead Nation.

- K předobjednávce kraibcového datadisku Might and Magic: Heroes VI - Shades of Darkness v češtině od Playmana na Xzone dva DLC balíčky zdarma.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments