If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Termín, detaily, trailer Dragons Dogma Dark Arisen

Co najdete v podzemní říši na prokletém ostrově?

Japonci z Capcomu jedou. Den po oznámení, traileru a obrázcích z remaku Resident Evil Revelations potvrdili jarní příchod další své významné hry, kterou je nástupce loňského vychvalovaného fantasy RPG Dragon's Dogma (recenze, 9/10).

Rozšíření Dark Arisen vyjde v Evropě 26. dubna pro PS3/X360, takže zprávy Famitsu nelhaly. Bude k dispozici za sníženou cenu 30 eur, 40 dolarů nebo 20 liber a to jak digitálně, tak v kamenných obchodech, uvedl Capcom pro kolegy z VG247. Cenu v korunách pro nové hry Capcomu zatím ale Cenega netuší.

Hráči původního Dragon's Dogma si do datadisku budou moci přenést uložené pozice pro snazší odemčení dovedností na vysoké úrovni a obdržení nových zbraní či výbavy. Další odměnou se pro ně stane 100 tisíc krystalů, neomezeně kamenů pro přesuny zpět (ferrystone) a šestice nových kostýmů (Gransys Armour Pack). Z toho víceméně vyplývá, že Dark Arisen bude přístupné (samostatně spustitelné) i pro nováčky, jen tyto dárky nedostanou.

Ve hře prozkoumáte masivní podzemní říši na prokletém ostrově Bitterblack nedaleko pevniny s více než pětadvaceti novmi typy nepřátel, kteří tam střeží neuvěřitelné poklady. Každá třída postava se tu může naučit nové devastační schopnosti (na levelu 3), získat až 100 kousků nové výbavy a čtrnáct augmentů pro sebe či parťáky.

Fajnšmekři si v evropské verzi Dark Arisen navíc mohou zapnout originální japonský dabing nebo si přizpůsobit svého hrdinu ještě podrobněji než minule. Jeden nový obrázek:

Dnešní nový trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dragon's Dogma

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments