If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Homefront 2 bude vzhledem ke krachu THQ později

Takže možná později než v roce 2015.

Na Homefront 2 si stejně museli fanoušci prvního dílu počkat. Původně byla hra naplánovaná k vydání až v roce 2015, takže velice pravděpodobně až na další konzole, ale podle Cryteku, který značku koupil od THQ, může titul vyjít ještě později.

Generální manažer Cryteku Nick Button-Brown řekl, že vývoj hry nebyl odkoupením značky nijak ohrožen, ale vyjde v jiný čas, než bylo původně v plánu. "V Cryteku se soustředíme na totéž, co chtělo také THQ - udělat nejlepší možnou hru. Změnit ale můžeme datum vydání, které jsme ale stejně ještě neoznámili."

Jediný důvod, proč Homefront 2 od THQ koupili, byl prostý fakt, že mají z postupu ve vývoji velkou radost a věří, že výsledná hra bude kvalitní a úspěšná. "Tým v Cryteku UK dal do té hry srdce a duši a poslední milestone při vývoji byl senzační," prozradil Nick Button-Brown.

To je také jeden z důvodů, proč nechtěli, aby všechna jejich práce přišla vniveč. Proto značku koupili, aby dostali možnost dokončit tu hru tak, jak chtěli aby vypadala. Druhým důvodem bylo, že sérii Homefront věří a věří v její potenciál a proto ji chtěli ovládnout místo hledání jiného distributora, který by hru za ně třeba vydal, ale značku by vlastnil.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Homefront

PS3, Xbox 360, PC

Homefront: The Revolution

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments