If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 31. ledna

Fanouškovský film podle DayZ, DLC ke Sleeping Dogs a sexy holka s PS3 ovladačem v oku. Ano.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Majitelé Mac počítačů se mohou radovat. Nové SimCity vyjde také na ně, ale podle FAQ na oficiálních stránkách až na jaře 2013. PC verze vychází 8. března.

- Německý bulvár spojuje brutální ubodání člověka se sérií Final Fantasy. Ne, něco takového tu ještě nebylo. Osmnáctiletý mladík katanou ubodal jednatřicetiletou ženu a ve volném čase prý trávil spoustu hodin hraním Final Fantasy XIV. Kde mají také velké meče... Hm, logické spojení hodné bulváru!

- Už jste někdy viděli sexy holku se zaraženým PS3 ovladačem v oku? Tak teď už ano...

- Ačkoli plnohodnotné DayZ ještě nevyšlo, mód a připravovaná hra má už pěkný počet fanoušků. A jak poznáte, že máte skvělou fanouškovskou základnu? Tím, že natáčejí fan filmy. Jeden takový podle DayZ už vznikl a je senzační.

- Vyšly nové beta ovladače pro grafické karty ATI s názvem Catalyst 13.2 Beta Drive, který vylepšují rychlost hry například v betě Crysis 3.

- Aby se nenechala nVidia zahanbit, také vydala novou verzi svých ovladačů - tentokrát ve verzi 313.95. Ty vylepšují výkon u Crysis 3, AC3, Civilization V, Call of Duty: Black Ops 2, DiRT 3, Far Cry 3 nebo Just Cause 2 a to klidně i o více než deset procent. Ovladače najdete na oficiálních stránkách.

- V minulém roce Sony zavřelo Studio Liverpool, které stojí za Wipeout sérií a někteří lidé z něj si založili nové studio s názvem Sawfly. Nemáme ale podle všeho očekávat nějakou novou verzi Wipeoutu s jiným názvem. Mají prý pořád rádi závodní hry, ale už se neprodávají jako dřív, takže dělají na něčem úplně jiném. Řekli pro Gamasutru.

- Brzy asi dojde k oznámení nového DLC ke Sleeping Dogs. Objevily se totiž nové PS3 trofeje, které to naznačují. Kromě toho se objevilo i tohle podezřelé video s názvem Year of the Snake, což je název jedné z trofejí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

DayZ

PS4, Xbox One, PC

Sleeping Dogs

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments