Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA: Další Medal of Honor jen tak nevyjde

Série si dává pauzu kvůli špatným prodejům.

Série Medal of Honor měla potenciál stát se podobným hitem jako Battlefield a Electronic Arts by mohlo zdatně konkurovat Activisionu v ročním vydávání vojenských FPS. Jenže se tak nestalo a Medal of Honor neměl úspěch, což má co dělat s kvalitou těch dvou her, které v nedávné době vyšly. A proto se EA rozhodlo prozatím vydávání Medal of Honor ukončit.

Při setkání s investory šéf EA Peter Moore řekl. "Ta hra [Warfighter - pozn. red.] dostávala menší hodnocení, než si zasloužila. Ale už je to za námi a Medal of Honor vyjímáme z rotace." To znamená, že se už nebude střídat vydávání jeden rok Battlefield a další Medal of Honor.

Prezident EA Labels řekl, že za neúspěch Medal of Honor bere EA celou odpovědnost. Mimochodem, co se podle Petera Moora nelíbilo zákazníkům, kteří si Medal of Honor moc nekupovali? "Ta hra byla solidní, ale zaměření se na autenticitu nelákalo zákazníky." Autenticita při vyrážení dveří...

EA má ale pořád FIFA 13, která je ještě prodávanější než předchozí ročník a na svém kontě má už 12 milionů prodaných kusů. Je to o 23 procent více, než se prodávala FIFA 12.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Medal of Honor: Warfighter

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments