If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Electronic Arts potvrdilo Battlefield 4 pro fiskální rok 2014

Bližší informace budou za 90 dní. Bude už next-gen?

Ačkoli EA prozatím ukončilo vydávání Medal of Honor, pořád mají ještě jedno válečné FPS, které je podstatně úspěšnější - Battlefield. A na setkání s investory víceméně potvrdili existenci Battlefield 4.

Na setkání to prozradil šéf EA Labels Frank Gibeau. "Další Battlefield vyjde příští rok a velice se těšíme, až o něm ukážeme další detaily." Tím příštím rokem se myslí fiskální rok 2014, který je od dubna 2013 až do března 2014. Je tedy velice pravděpodobné, že další Battlefield by mohl vyjít opět v říjnu 2013.

A kdy budou ty další detaily? Podle všeho asi za nějakých 90 dní. V té době by měli z nového Battlefieldu dokonce i něco ukázat. Zajímavé je, že tak nějak naznačil, že by mohli oznámit i platformy, na které hra vyjde - včetně next-gen platforem. Znamená to tedy, že za méně než tři měsíce konzole nové generace oznámí Sony a Microsoft?

Next-gen verzi Battlefield 4 naznačil také šéf EA John Riccitiello. "Battlefield a FIFA budou naše hlavní značky při přechodu na nové technologické možnosti a platformy."

Yep, v podstatě potvrzeno. Další Battlefield bude na nové konzole. Otázkou zůstává, zda půjde o Battlefield 4, jak všichni předpokládají, nebo co třeba Bad Company 3?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments