If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Grand Theft Auto 5 vyjde oficiálně až 17. září

To slibované jaro se tak nějak nestihne…

Rockstar a Take-Two před několika minutami vydali tiskovou zprávu, kde prozrazují oficiální datum vydání nesmírně očekávaného Grand Theft Auto 5. Ačkoli původně i v trailerech slibovali datum vydání na jaře 2013, hra se do té doby dokončit nestihne a nakonec bude k dispozici až po letních prázdninách.

Na konzole Xbox 360 a PlayStation 3 hra vyjde 17. září 2013.

"Víme, že datum vydání je o čtyři měsíce později, než jsme původně plánovali a víme, že to mnoho z vás zklame, ale věřte nám, bude to za ten extra čas stát," píše GTA tým fanouškům.

"GTA 5 je extrémně ambiciózní a komplexní hra, která prostě potřebuje hodně ladění, aby byla na té úrovni, na které ji my i vy očekáváme."

"Všem GTA fanouškům se omlouváme za zpoždění vydání a za celý tým slibujeme, že budeme velmi tvrdě pracovat, abychom udělali nejlepší možnou hru. Děláme všechno proto, aby hra nejenže splnila, ale i předčila všechna vaše vysoká očekávání."

Zajímavé je, že jakmile Rockstar a Take-Two vydali tiskovou zprávu o posunutí vydání, Take-Two ihned o 7,96 procent spadla hodnota akcií. Trhy holt na špatné zprávy reagují rychle...

Trailer Grand Theft Auto 5

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments