Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Killzone: Mercenary na PS Vita vyjde 18. září

9 hodin singeplayeru, rozsáhlý multiplayer.

Sony oznámilo, kdy vyjde PlayStation Vita exkluzivní hra Killzone: Mercenary, o které se mluvilo už počátkem týdne. V Evropě to bude 18. září.

Hráči se vrátí do událostí z prvního Killzone a budou se účastnit i několika situací ze všech tří konzolových dílů. Jenom už nejste členem ISA, ale nájemným vojákem, který může pracovat pro kteroukoli ze stran.

Hra by měla podle Sony obsahovat mise na 9 hodin hraní a také multiplayer pro až osm hráčů. Celkem obsahuje Killzone: Mercenary 9 misí, které lze dokončit okolo hodiny. Když pak každou z těchto misí dohrajete, můžete se k nim vracet s různými odemčenými challenges.

Co se multiplayeru týče, Killzone: Mercenary bude obsahovat tři herní módy a šest map. Pro vylepšování své multiplayerové postavy sbíráte zkušenostní body nejen v multiplayeru, ale také při hraní singeplayerových misí. Za získané body si můžete pak vylepšovat zbraně a vybavení.

Mercenary je první titul ze série Killzone, na kterém nepracují tvůrci Guerilla Games. Hru vytvořilo místo nich sesterské studio s názvem Guerilla Cambridge, kteří měli dříve za úkol konverzi LittleBigPlanet pro PSP.

Trailer na Killzone: Mercenary

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Killzone NGP

PlayStation Vita

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments