If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 1. února

Warcraft mód do StarCraft 2, Hra o trůny v Minecraftu nebo simulátor chirurga!

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Už všichni víme, kdy konečně vyjde Grand Theft Auto 5, ale v té velké události také zapadlo, kdy vyjde závodní GRID 2, tedy pokračování hodně oceňovaného Race Driver: GRID. Na X360, PS3 a PC hra vyjde 31. května 2013. Můžete oprášit volanty.

- Chcete vidět naprosto fenomenální Královo přístaviště z Hry o trůny kompletně přestavěné v Minecraftu do nejmenších detailů? Jak už jsme v Dobrém ránu jednou říkali, někteří lidé mají opravdu HODNĚ volného času... A jsou šílení.

- Pro fanoušky japonských řezaček máme dobrou zprávu. Sony oznámilo, kdy hodlají vydat Soul Sacrifice. V Evropě to bude ve středu 1. května.

- Když může existovat simulátor jezdění v tramvaji nebo farmaření, co by nemohl existovat simulátor chirurga? Surgeon Simulator 2013 vypadá jako známá šíleně nesmyslná hra QWOP, která se nedala vůbec ovládat. Ne, schválně se podívejte na video. Surgeon Simulator 2013 vypadá úžasně a doufáme, že nám šéfredaktor dovolí na ten fenomenální skvost napsat recenzi.

- Jste velkým fanouškem Diabla? Opravdu tak velkým, že byste chtěli nějakou figurku, ale jsou příšerně předražené? Tak udělejte totéž, co udělal Samo Kramberger. Prostě si je vytvořte sami.

- Jak vypadá 84 let starý muž, když hraje Halo 4 a Black Ops 2? Takhle nějak. Doufáme, že v 84 letech také ještě budeme hrát... Nebo na to hraní alespoň vidět.

- V úterý 5. února se ze hry Tera stane free-to-play. Aby bylo jasné, že se tato MMORPG zásadně mění, změní také název na Tera: Rising. Hru si můžete zcela zdarma stáhnout a další měsíční platby jsou dobrovolné. Mikrotransakce jsou pro hráče, kteří chtějí něco extra. To je, myslíme, docela férová nabídka.

- Ačkoli EA zrušilo Medal of Honor, jejich Battlefieldu 3 se očividně dost daří. Podle jejich lejstra pro investory má Battlefield 3 Premium celých 2,9 milionů předplatitelů, což je... Hodně. To je o milion více, než měli v říjnu.

- Někdo pracuje na naprosto úžasném módu do StarCraft II, který tuhle hru předělá na klasický RTS Warcraft. Ne, vážně, vypadá to opravdu senzačně.

- Všichni víme, že v Japonsku milují Hideo Kojimu. Je to dost velká celebrita po celém světě, ale řekli byste, že je to TAK velká celebrita, že si zaslouží svou vlastní akční figurku? Inu, Japonsko...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

GRID 2

PS3, Xbox 360, PC

Soul Sacrifice

PlayStation Vita

See 3 more

StarCraft II: Wings Of Liberty

Video Game

Surgeon Simulator 2013

PC, Mac

Tera

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments