Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 5. února

Možná obrázek PS4 ovladače, Assassins Creed s kooperací nebo kompletní předělávka Skyrimu. A co dělá tvůrce Minecraftu s penězi?

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- První Assassin's Creed měl údajně velkou kooperativní součást, ale to bylo ještě předtím, než tvůrci vymysleli celou tu zápletku v současnosti s Abstergo a pak už se to do hry nehodilo. Navíc byl s kooperací problém, protože ji původní engine nezvládal. Prozradil to v rozhovoru pro OXM jeden z tvůrců.

- Herní analytik Arvind Bhatia ze společnosti Sterne Agee si myslí, že bude Grand Theft Auto 5 v roce 2013 ještě prodávanější než další Call of Duty. Myslí si, že se prodá alespoň 15 milionů kopií a pokud to nebude Take-Two přehánět s marketingem, mohla by hra vydělat 193 milionů dolarů. Během šesti měsíců se podle analytika může prodat klidně 18 milionů kopií.

- Ředitel zkrachovalého THQ říká, že společnost dělala obrovské chyby. Jednou z těch hodně nákladných byl například tablet uDraw. Také se utratila spousta peněz za jedno nevydané a pak zrušené MMO a THQ se stále snažilo vydávat dětské hry, i když děti už dávno byly na mobilech a tabletech.

- Jakmile se začne prodávat Dead Space 3, bude k němu k dispozici celých 11 stahovatelných přídavků. Ano, slyšíte dobře. Jedenáct. Například bot, který za vás bude sbírat předměty, za slušných 5 dolarů.

- Na Facebook se v roce 2013 chystá několik zajímavých her, které budou určeny i pro hardcore hráče. Jednu z nich například vytváří Dave Jones, tvůrce Grand Theft Auto série.

- Byla oznámena hra Crusader Kings 2: The Old Gods od Paradox Interactive. Je k ní už i video na nalákání.

- Tady můžete porovnat grafiku Trine 2: Director's Cut pro Wii U před vydáním lednového patche a potom.

- Enderal: The Shards of Order je totální konverze PC verze Skyrimu, která bude obsahovat nové postavy, příběh, lokace a dokonce i úplně jiné univerzum, takže nepůjde vůbec o Elder Scrolls. Obrázky z předělávky vypadají senzačně.

- Tvůrce Minecraftu Markus "Notch" Persson si vydělal jen za minulý rok 101 milionů dolarů a říká, že si za to koupí auto. Pokud si udělá vůbec řidičák. Je docela skromný, nový počítač už má, takže neví, co s těmi penězi. Hodlá je tedy dávat na charitu. To je přístup!

- Máte rádi Sherlocka Holmese? Tak to vás možná potěší fakt, že byla oznámena nová hra s tímto hrdinou v hlavní roli. Jmenovat se bude Crimes & Punishments, půjde samozřejmě opět o adventuru a vyjde na PC, X360 a PS3. Nejzajímavější asi je, že bude postavena na Unreal Enginu 3.

- Chcete vidět jak bude asi vypadat nový ovladač k PlayStation 4? Ví se, že má být trošku větší a hlavně mít místo tlačítek Start, Select a PS dotykový displej jako má PS Vita. Což znamená, že bude nejspíš vypadat nějak takhle.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments