Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jaké hry představí Sony spolu s PlayStation 4?

Údajně novou závodní hru a projekt studia stojícího za Killzone.

20. února Sony ukáže veřejnosti, jak bude vypadat PlayStation 4. Nebo tomu alespoň všechno naznačuje. Začíná se ale také mluvit, jaké hry by nám mohli na jejich nový systém ukázat.

Už v den představení PS4 se zdá, že by nám Sony mohlo ukázat jednu závodní hru a novinku od studia Guerilla Games, které stojí za sérií Killzone.

Informace pochází z webu STFUandPlay, který sice nepůsobí příliš důvěryhodně, ale dokázali ji potvrdit z dalšího nezávislého zdroje redaktoři serveru Polygon.

Závodní hru by měl mít na starosti Ged Talbot, bývalý zaměstnanec Bizarre Creations a hlavní designér titulu Blur a několika dílů Project Gotham. Ten v současnosti pracuje v Evolution Studios, kteří mají na svém kontě povedený Motorstorm.

Původně měla tato závodní hra patřit do série Gran Turismo, ale Sony Japan se prý rozhodlo vytvořit spíše novou závodní značku. Na PS4 se připravuje údajně ještě jedna závodní hra, na které pracují v Ivory Tower a má jít o duchovního následovníka Test Drive Unlimited.

A co se týče nové hry Guerilla Games, o té nikdo moc neví. Ví se pouze jedno - už nepůjde o Killzone, od kterého si chtěli Guerilla dát přestávku.

Read this next