Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

I tento rok vyjde Assassin's Creed, s novým hrdinou i prostředím

AC3 se prodalo 12 milionů kusů, tak proč ne?

Ubisoft oznámil, že ve fiskálním roce 2014 vyjde další díl série Assassin's Creed. Bude mít nového hrdinu a také nové dobové zasazení. Fiskální rok 2014 znamená období do března 2014, takže to klidně může znamenat vydání ještě v tomto roce.

A je to i velice pravděpodobné. Dá se předpokládat, že další Assassin's Creed vyjde v listopadu 2013, jak je u této série obvyklé.

Informaci prozradil šéf Ubisoftu Yves Guillemot na setkání s investory a řekl, že na nové Assassin's Creed hře pracuje zcela nový tým. "Očekáváme, že to bude pro sérii velký skok kupředu," řekl.

Na jaké platformy ale hra bude, to můžeme opět jenom hádat. Bude verze na staré i nové konzole? To se asi zatím jen tak nedozvíme. Ačkoli ale Yves Guillemot mluvil o tom, že na hře dělá nový tým, u Ubisoftu je obvyklé, že na Assassin's Creed hrách dělá obvykle hned několik interních studií naráz a každé z nich pracuje na jedné chronologické kapitole. "Každý tým má tak možnost vytvořit si svou vlastní verzi Assassin's Creedu." Až se člověk diví, že pak výsledná hra působí tak konzistentně.

Už dříve Ubisoft oznámil, že hodlají vydávat Assassin's Creed každým rokem. Ve své podstatě si z něj udělali takový svůj Call of Duty...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments