Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nová hra od tvůrců Halo s názvem Destiny ve 2013 asi nevyjde

Activision v to moc nevěří.

Když se Activision Blizzard scházel včera s investory, aby jim řekli své výsledky, zmínili se také o připravované nové hře od tvůrců Halo série Bungie. Jejich hra s názvem Destiny měla původně vyjít v roce 2013, ale už to vypadá, že se vydání nejspíš nestihne.

"V tomto kalendářním roce budeme mít velké výdaje do několika titulů s dlouhodobým potenciálem, včetně nové hry od Bungie, Call of Duty Online pro Čínu nebo nového MMO od Blizzardu," řekl finanční ředitel Dennis Durkin. V překladu to znamená, že do Bungie, MMO od Blizzardu a Call of Duty Online budou dávat v roce 2013 peníze, ale ty se začnou vracet až později.

Pokud by Activision věřil, že Destiny ještě tento rok vyjde, zcela určitě by se o tom investorům zmínili, takže se s tím už nedá příliš počítat. Activision ale v projekt hodně věří. "Máme pocit, že tento projekt bude opět posouvat žánr stříleček někam dál," řekl šéf Activision Publishing Eric Hirshberg.

V minulém roce získalo LA Times smlouvu mezi Bungie a Activision Blizzard, kde stálo, že Destiny mělo původně vyjít na podzim 2013 pro Xbox 360 a nový Xbox (ale nebojte, počítá se také s PC verzí a PlayStation verzí). Také je ze smlouvy patrné, že další pokračování Destiny mají vycházet po dvou letech až do 2019.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments