If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Spolu s PlayStation 4 má být prý odhalen také Killzone 4

Sony ostatně Killzone oznamuje vždy s novým hardwarem.

Důvěryhodný zdroj serveru VideoGamer tvrdí, že až bude 20. února Sony veřejnosti představovat své PlayStation 4, také odhalí Killzone 4 určené pro tuto konzoli.

Na Killzone 4 má pracovat Guerrilla Games, ačkoli se již dříve říkalo, že si chtějí dát od této série přestávku a vytvořit něco nového. Na druhou stranu, jde o velké studio, kde klidně mohou pracovat dva nezávislé týmy.

Vydávání nových dílů Killzone spolu s novým hardwarem od Sony je ostatně taková milá tradice. Killzone 2 bylo oznámeno v roce 2005 na výstavě E3 spolu s představením PlayStation 3. Když se pak oznamovalo Killzone 3, mělo jako jedna z prvních her podporu PlayStation Move a 3D zobrazování. Když Sony představovalo PlayStation Vita, říkalo, že na toto zařízení vyjde také Killzone hra, ze které se nakonec vyklubalo Killzone: Mercenary.

Už dříve se mluvilo o tom, že teaser trailer na Killzone 4 se měl natáčet na jaře minulého roku a podle toho, že dabing namlouvala žena, to vypadá, že by ve čtyřce mohl být hlavním záporákem Helghast s ženským pohlavím. Možná dcera Visariho, záporáka z předchozích dílů.

Killzone - Live action

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Killzone 3

PS3

Related topics
PS4
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments