Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassin's Creed 3: Black Flags DLC má být o pirátech?

Možná se tak ale bude jmenovat i čtvrtý Assassin's Creed.

Objevily se dva zcela nezávislé zdroje, který každý říká něco jiného, ale oba zmiňují název Black Flags. Jeden zdroj tvrdí, že Assassin's Creed 4: Black Flags bude název dalšího plnohodnotného pokračování série. Jiný zdroj říká, že Black Flags bude název stahovatelného přídavku do Assassin's Creed 3.

Jeden z uživatelů diskuzního serveru Reddit tvrdí, že viděl PowerPoint prezentaci, kde se o titulu Assassin's Creed 4: Black Flags Ubisoft zmiňuje.

„Byl jsem v letadle, kde nějaká dáma přede mnou pracovala na powerpointové marketingové prezentaci. Nejzajímavější tam byla zmínka o Assassin's Creed 4: Black Flags pro vydání o Vánocích 2013. Dokonce už tam měla pěkné logo té hry. Bohužel jsem nestihl pořídit žádné fotky."

Další Reddit uživatel ale tyto spekulace popírá a říká, že Black Flags bude pouhý stahovatelný přídavek, který by se měl zaměřovat na námořní bitvy.

„Když jsem byl v kavárně v San Franciscu, zaslechl jsme dva lidi bavit se o něm. Má být o tom, jak se velitel britské námořní flotily snaží zatknout Connora Kenwaye. DLC by mělo být podle všeho k dispozici až za 6 měsíců, teprve se na něm začíná pracovat."

Je třeba upozornit, že oba tyto zdroje nejsou nijak zvlášť důvěryhodné a nelze ověřit, že to, co říkají, si nijak nevymýšlí. Ale je to zajímavá „náhoda"...

Motivace k Season Pass pro Assassins Creed 3

Read this next