Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 12. února

Nože šéfa Valve, DLC k Alienům, Farmville jako seriál v TV a člověk, co zastřelil bin Ládina chtěl práci v EA.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Dneska na světlo světa vylezou první recenze na Aliens: Colonial Marines (které nebudou asi příliš pozitivní), ale pokud je někdo oddaným Vetřelčím fanouškem, Sega už oficiálně oznámila Season Pass. Dostanete pak 4 DLC. První bude Big Hunt v březnu s módem horda. Ano, bude se na vás řítit horda Vetřelců. Plenky nutností.

- Pamatujete si na článek o 5 hrách na PS3, kterým dochází čas vzhledem k tomu, že brzy bude oznámeno PS4? Byl docela populární a mezi těmi hrami se objevilo také Final Fantasy Versus 13, které bylo oznámeno už v roce 2006. Tak teď už se začíná zdát, že půjde rovnou ne next-gen. Jestli tak nepopadne i The Last Guardian nebo Agent...

- Gabe Newell z Valve je známý tím, že velice rád sbírá nože. A jak se zdá, má jich už opravdu hodně. Hudební skladatel Sam Hulick, který dělal hudbu k Mass Effect 3, hodil na Twitter tenhle obrázek z Newellovy milé sbírky... Gaba Newella asi není radno v jeho kanceláři rozčilovat.

- Na stránkách Esquiru se objevil hodně zajímavý a také hodně dlouhý článek o člověkovi, který vlastníma rukama zastřelil Usámu bin Ládina. Co to má společného s hrami? Ten člověk už nedělá u Navy SEALS a nemá pořádně, jak se uživit. Jeho strýc zkoušel kontaktovat Electronic Arts, zda by ho nechtěli jako konzultanta k Medal of Honor, ale řekli jim, že mají konzultantů už přes dvacet a nemají zájem. EA ale samozřejmě nevědělo, že jde o toho člena Navy SEALS.

- Co se nejvíc prodává za hry ve Velké Británii? Z prvního místa sesadil Dead Space 3 obligátní FIFA 13, která tam první místo žebříčku už nějakou dobu okupuje. Třetí je Black Ops 2, následuje Far Cry 3 a menším překvapením na pátém místě je Hitman: HD Trilogy. Na šestém je pak Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch, takže si v Británii kupují i hry s divnými názvy.

- Máte přítelkyni? Maminku? Hraje na Facebooku hry? Tak to určitě minimálně jednou hrála Farmville a zanesla vám tím celý newsfeed. A jak se zdá, teď se Farmville přesune z obrazovek počítačů také do televizí ve formě animovaného půlhodinového seriálu od režiséra Bretta Ratnera. Doufáme, že budeme půl hodiny sledovat, jak klíčí obilí.

- Od včerejška je na Steamu oficiální toolkit pro hru Rage. Co to znamená? Šikovní fanoušci mají možnost hru předělat a využít přitom vizuálních schopností enginu, na kterém je Rage postaven. Celý toolkit má krásných 43 GB a John Carmack říká, že je pro opravdu zkušené modaře.

- Na PlayStation 3 již konečně existuje také aplikace na YouTube videa. Najdete ji v části My Channels pod TV/Video Services. To už si skoro mohli nechat až do PS4, ne?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments