If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Famito Ueda: Práce na The Last Guardian pořád pokračují

A brzy se snad dozvíme něco víc. Že by 20. února?

Tvůrce již dávno oznámeného The Last Guardian Famito Ueda dal na své oficiální stránky aktualizaci, ve které píše, že projekt stále žije a ačkoli již odešel ze Sony, stále na hře externě pracuje jako kreativní dohled.

Fumito Ueda tam říká, že stále intenzivně na titulu pracují (už od roku 2007, je třeba podotknout) a zajímavě se zmiňuje o tom, že datum vydání je "zcela rozhodováno Sony, nikoli mnou". "Vydání The Last Guardian je čistě na Sony Computer Entertainment. Počkejte si na oficiální oznámení."

Je zajímavé, že tato aktualizace stavu The Last Guardian přišla velice krátce před velkou tiskovou konferencí Sony, která má proběhnout 20. února, a kde bude s nejvyšší pravděpodobností oznámeno PlayStation 4.

Navíc o The Last Guardian slyšíme poprvé po několika měsících tajemného ticha. Je možné, že se o hře něco dozvíme právě na této konferenci? Bylo by to dost překvapivé, když Shuhei Yoshida ze Sony Worldwide Studios před nedávnem Eurogameru řekl, že je The Last Guardian stále vyvíjeno na PlayStation 3.

The Last Guardian - TGS trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last Guardian

PS4

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments