If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 14. února

Crytek pokračuje s Ryse, Obsidian chce udělat Star Wars RPG, Tomb Raider je hotový a vylisovaný a mariňáci v Alienech jsou tupí.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Pamatujete si ještě na Ryse? Můžete si ho připomenout trailerem. Tahle hra od Cryteku byla dlouhou dobu v tichosti, až se na ni téměř zapomnělo, ale Crytek říká, že projekt pořád žije a stále se na něm pracuje. Jenom nesmíte čekat, že vyjde ještě v roce 2013. Protože nevyjde. Nejspíš.

- Konečně je to tady. System Shock 2, jedna z nejlepších first person RPG her celé galaxie, míří na GOG.com a od dnešního dne už by tam měla být k dispozici. Za cenu pouhých 9.99 dolarů, což je v přepočtu nějakých 189 korun. GOG.com se o získání System Shock 2 pokoušeli posledních 5 let, protože získat práva na něj rozdělená mezi několik společností včetně jednoho zkrachovalého byl boj.

- Jak se zdá, herní adaptace komiksu Deadpool by měla vyjít toto léto.

- PvP přichází do Diablo III, pokud ho ještě někdo hraje. Je součástí posledního patche s číslem 1.0.7 a můžete se mydlit v systému jeden na jednoho nebo ve třech až ve čtyřech. Pořád se ale pracuje na separátním PvP módu, který snad přijde do roku 35 233.

- Amerika: Policie zadržela muže, který se v obchodě Kmart snažil odejít s 19 hrami nacpanými v kalhotech. Policie neuvádí, jaké tituly to byly. Také neuvádějí, jakou magii musíte ovládat, aby se vám podařilo nacpat do kalhot 19 krabiček s hrami.

- Karl Stewart stojící za novým Tomb Raiderem hlásí, že je hotovo. A na Twitter dal obrázek první vylisované kopie pro X360.

- Pokud máte telefon BlackBerry 10, je to nejspíš proto, že jste je vyfasovali v práci (protože kdo by si dobrovolně kupoval BlackBerry 10). Jestliže smutníte, že na tomhle telefonu není co hrát, už nemusíte. Podle všeho tam totiž míří Another World: Anniversary Edition. Za pouhých 5 dolarů.

- David Ellis z 343 Industries říká, že pokud hrajete Halo 2 multiplayer na PC, nemusíte se bát, že by vám vypnuli servery. Budou zapnuté minimálně do června a pak se uvidí, co dál. Vypnout se měly už tenhle měsíc, ale PC Halo fanoušci začali křičet a vykřičeli si alespoň to léto.

- O tom, jak to funguje ve Valve, jste toho už četli určitě spoustu a z toho všeho tak nějak vyplývalo, že ve Valve prostě nikdo nemůže dostat výpověď, jelikož ani nikdo nekontroluje, co tam děláte. Jak se ale zdá, můžete dostat padáka. Výpověď totiž dostala Jeri Ellsworth, hackerka, která pracovala v hardwarové divizi Valve. Ta dívka se dost proslavila na YouTube.

- Obsidian by rád udělal nějaký nový díl RPG verze Star Wars. Pamatujete si určitě na fenomální Knights of the Old Republic, že ano? Šéf Obsidianu je prý už v kontaktu se studiem Disney, který teď práva na Star Wars vlastní a snaží se jim prodat nějaký svůj nápad. Ano! Hned. Teď.

- Závěrem bychom se mohli podívat na fenomenálně mistrovskou umělou inteligenci mariňáků v Aliens: Colonial Marines...

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Deadpool

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Awaiting cover image

Ryse

Xbox 360

See 3 more

Star Wars: Knights Of The Old Republic

Android, iOS, Xbox, PC, Nintendo Switch

System Shock 2

PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments