Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Únik obrázku ovladače k PlayStation 4 je údajně pravý

Bude mít i integrované Move funkce.

Jak se zdá, tak dnešní únik obrázku nového ovladače k PlayStation 4 je pravý a potvrzuje to několik lidí z okruhu vývojářů. Za ním je dokonce vidět devkit Orbisu, což je kódové označení pro PS4. A co jsme se z obrázku dozvěděli?

Dual Shock 4 bude očividně obsahovat skutečně stejný dotykový panel, jaký má na zadní straně PlayStation Vita. Bude také se zabudovaným reproduktorem a mikrofonem a s integrovanými funkcemi Move, jak napovídá svítící plošina na vrchní straně ovladače.

Popis zajímavých součástí, které jsou na uniklém obrázku k vidění.

Ta je vůbec nejzajímavější, protože se zdá, že by samotný ovladač mohl fungovat naprosto totožně jako Move - respektive, Move už by nemusel být potřeba a Dual Shock 4 by přebral jeho funkce.

Dole je také vidět vstup pro jack konektor, což by mohlo naznačovat, že lze přímo do ovladače zapojit sluchátka, mikrofon nebo headset. Asi se dá očekávat, že Sony tentokrát do nové konzole počítá s cross-chatem - tedy s možností povídat si s přáteli i skrze hry.

Zajímavé také je, že je Dual Shock 4 robusnější, aby lépe padl do ruky a svou ergonomií začíná připomínat ovladač Xbox 360.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments