Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

USB flash jako dárek ke Crysis 3 bude mít nakonec 4 GB

Ale bude o něco později.

Pokud jste si na Xzone.cz předobjednali Crysis 3 Hunter Edition, nejenže získáte hru v plechové krabičce a se třemi digitálními bonusy, ale dostanete také USB flash disk s podobnou hlavního hrdiny. Původně měla mít kapacitu 2 GB, ale jelikož to zákazníkům přišlo málo, rozhodli se v Xzone.cz kapacitu zdvojnásobit.

"Vyslyšeli jsme tedy přání zákazníků a povedlo se nám vyjednat dárek s vyšší pamětí 4 GB. Podcenili jsme ale jednu věc a za tu se moc omlouváme, že v Číně mají Čínský nový rok a hlavně následné svátky, kdy většina fabrik neběží a lidé jsou na dovolené za svými rodinami a v podstatě se začíná pracovat zas až teď. Díky tomu se výroba musela posunout a dárek budeme mít v ČR zřejmě až koncem března," vysvětluje Martin Schovanec z Xzone.

"Co z toho pro vás plyne? Dárek dostanete a máte na něj nárok, ale bude vám poslán dodatečně poštou později, hned jak dorazí do ČR. Náklady na dopravu samozřejmě platíme my. V případě, že máte hru objednanou poštou, tak se nemusíte o nic starat. Při nákupu na prodejně zanecháte u našeho pracovníka vaši adresu (v případě, že ji už nemáme) a i vám pak disk doručíme, abyste se nemuseli o nic starat a někam znova chodit."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crysis 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments