If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O Aliens: Colonial Marines větší zájem než o Dead Space 3

Řadové zákazníky neodradily negativní recenze.

Může vůbec existovat pádnější argument pro snížení váhy médií a internetových recenzí, než právě toto? Znovu to dokazuje, že většina řadových hráčů v kamenných obchodech asi nečte, co se okolo hry, kterou si kupují, děje (viz průměrná známka 50% pro X360 verzi).

Aliens: Colonial Marines se v minulém týdnu totiž stali nejžádanější hrou ve Velké Británii a jedná se zatím o nejúspěšnější premiéru letošního roku. Jinými slovy, podařilo se prodat více kusů než o týden dříve podobnému Dead Space 3, který nyní spadl na druhou pozici a který naopak byl médii hodnocen vysoko.

Data vyplynula z pravidelného průzkumu trhu od respektované společnosti GfK. Přesnou prodejnost neprozradila, jen tolik, že Colonial Marines měli druhou nejsilnější premiéru v historii her s Vetřelcem. Lépe se dařilo jen Aliens vs Predator od Rebellionu v roce 2010.

Sega s Gearboxem si tak mohou gratulovat, že jim neuškodily převážně velmi negativní recenze, které se začaly všude objevovat od minulého úterý (den vydání). Otázkou zůstává, jestli tento úspěch nestaví pouze na nasbírání závazných předobjednávek v minulých letech, kdy byla předváděna úplně jiná verze hry, než jakou ve finále je (neoficiální důvody). Nebude se kvůli tomu někdo ze zákazníků cítit podveden, aby celou věc hnal výše...?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Aliens: Colonial Marines

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments