Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - 20. února

Crysis 3 ovladače a hračičky, hypování hotového BioShocku, šéf tvůrců o Aliens, ledový obr Zaklínače 3...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Ovladače speciálně k příležitosti uvedení Crysis 3 vypustila jak Nvidia, tak AMD. Drivery Geforce 314.07 WHQL slibující navýšení výkonu až o 65% stahujte zde (hodí se i pro jiné hry jako AC3, Civilization 5, DIRT 3 či Black Ops 2) a drivery Catalyst 13.2 beta 6 datované 18. únorem zase tady.

- BioShock Infinite je oficiálně prohlášen za dokončený a hypovací mašina se rozjíždí na plné obrátky: "Ještě nikdo nikdy nevyrobil hru jako tuto. Zaručuji vám, že na ní jen tak nezapomenete," hlásá kreativní ředitel Ken Levine. Také tvrdí, že v novém BioShocku je tolik obsahu, že by to vydalo na 5-6 běžných her, a že zpočátku uvažovali o jeho zasazení do období renesance.

- EA Czech asi v centru Prahy u Bílé labuti nechali natočit virální video na Crysis 3 s člověkem v nanoobleku, viz fotka (thx Slavomír Benko / Dušan Benža):

- Šéf Gearboxu Randy Pitchford se konečně letmo vyjádřil ke kauze Aliens a trochu ze sebe dělá blbečka: "Analyzování rozdílů mezi demem a finální hrou od fanoušků je v pořádku a zabýváme se tím, proč tomu tak je. Bylo by to ale na dlouhé povídání, které přesahuje možnosti Twitteru a které by vyžadovalo souhlas od akcionářů mnoha firem, takže musím být velmi opatrný, díky za pochopení. Kritiku obecně vítám a vždy z ní těžím - jen si, prosím, odpusťte vyhrožování, inzultace, urážky a nadávky, všechny takové ihned zabanuji."

- Jste hračičky a už máte Crysis 3? Pak je pro vás jako dělaný vyčerpávající seznam všech příkazů do konzole hry nebo návod na úpravu konfiguračních souborů pro experimenty s hratelností, ovládáním, grafikou atd.

- Jedním z monster v Zaklínači 3 bude ledový obr přiblížený v dalším videorozhovoru Game Informeru.

- RPG modifikace StarCraftu 2 dříve známá coby World of Starcraft, která chce napodobit raidy z World of Warcraft, je v testovací, zatím pouze singleplayerové verzi StarCraft Universe ke stažení z Battle.net. Slibuje osm hratelných tříd i boje z dopravních prostředků.

- Vykompenzovat půlroční zdržení Rayman Legends se majitelům Wii U po hlasitých protestech rozhodl UbiSoft, který jim v dubnu na Wii U eShopu zdarma nabídne ke stažení samostatný režim Challenge Mode s denními i týdenními soutěžemi pro 1-5 hráčů. Ti nejlepší v plnění úkolů se dostanou do online žebříčků a zápolit mohou i s duchem kamarádů.

- Obsidianu se v prosinci podařilo podepsat kontrakt na nějaký nový projekt, o němž zatím nemohou nic říct, kromě toho, že bude vyžadovat stejný počet vývojářů jako South Park RPG.

- Amnesia: A Machine For Pigs vyděsí PCčkáře někdy ve 2. čtvrtletí a nakonec půjde o plnohodnotnou hru, tedy větší, než nezávislí Frictional Games původně zamýšleli.

- Když se tolik obchodů jako GameStop, Amazon či BestBuy svým listováním hry v nabídce domnívá, že Watch Dogs vzniknou i pro Wii U, asi na tom něco bude.

- Sedmý ročník BlizzConu se po loňské pauze bude konat až v listopadu, přesně 8.-9. listopadu 2013. Co tam bude z her se ještě neví, jistotou globální finále progamingových turnajů.

- Na digitální distribuci uPlay budou nově nabízeny i tituly od EA, Warner Bros, Telltale či Paradoxu a na oplátku hry UbiSoftu najdete i na Originu. Když je krize, musí se zkusit všechno možné.

- Na Crackdown 3 se nepracuje, studio Ruffian namísto něj pomáhalo jiným firmám s jejich projekty a samo si financuje menší záležitost Tribal Towers.

- To je pro dnešní ráno - ticho před bouří - všechno: Nezapomeňte, že už za 17 hodin odteď bude oficiálně oznámena PlayStation 4 a budeme rádi, pokud budete akci v New Yorku sledovat ve společnosti našeho liveblogu startujícího během odpoledne.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments