Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - 21. února

Zrušení Walking Dead pro PC, dividendy Slavomíra Pavlíčka, KLDR a Oblivion, kompilace UbiSoftu...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- PC verze The Walking Dead: Survival Instinct měla být zrušena, odhalil řecký distributor Activision.

- Slavomír Pavlíček měl v loňském roce vyinkasovat další dividendu ze svých firem. Po milionech korun ze skupiny Bohemia Interactive získal další skoro tři miliony z IDEA Games, všiml si Borovan.cz

- Korejská lidově demokratická republika použila hudbu ze soundtracku Oblivionu do svého propaganda videa.

- Někdy na jaře se mají objevit zatím neohlášené kompilace Assassins Creed 3: Washington Edition (základní hra + tři epizody příběhového singleplayerového DLC s Georgem Washingtonem) a Ghost Recon Anthology (oba díly Advanced Warfighter plus Future Soldier).

- Jak upozornilo Score, abyste s Crysis 3 prorazili do bulvárních plátků v zahraničí, na to potřebujete Proroka úplně jiných rozměrů než toho standardního :)

- Nadšenec se rozhodl diagnostikovat problémy svého rodného města postavením jeho virtuální obdoby v SimCity.

- Série Trials může být v klidu, konkurenční motorky Urban Trials pro PS3 dopadly mizerně, viz hodnocení 4/10 od britského Eurogameru nebo 55% od Game Informeru.

- Do PC konverze Brutal Legend přibude další obsah (např. nové hratelné frakce, které se nestihly dostat do původní hry), jen když se bude solidně prodávat, slíbil Tim Schafer.

- Square Enix mají dělat na čtyřech ještě neohlášených online titulech a jeden z nich může být na PC, vyplynulo z životopisu producenta.

- O Destiny jsme slyšeli přímo od Activision, že letos vyjít nestihne, přesto to nezabránilo francouzskému obchodu v uvádění krajně nepravděpodobného data 6. října.

- Activision museli propouštět přibližně 30 zaměstnanců, protože letos hodlají vyrobit méně licencovaných her než v minulých letech, aby reflektovali stav herního průmyslu.

- Hotmail RIP, odteď už jen Outlook.com.

Read this next