Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o emocionálním rozloučení s postavami Mass Effect

Vedle Citadel ještě Reckoning pro MP. + základní hra na PS Plus zdarma.

Poslední kapitola hrdinské ságy velitele Sheparda se blíží. Jak víte z včerejších obrázků, studio Bioware oznámilo dva definitivně poslední obsahové balíčky ke stažení pro hru Mass Effect 3. To bude mimochodem v březnu dostupné zdarma všem uživatelům placené služby PlayStation Plus (vedle Dead or Alive 5 a Joe Danger 2).

Jednak singleplayerové DLC s názvem Citadel, v němž hráči objeví a prozkoumají nová místa na rozlehlé vesmírné stanici. Tam budou mít rovněž příležitost setkat se s několika svými oblíbenými postavami ze všech tří her ze série Mass Effect. Hráči podniknou závěrečnou, tak trochu sentimentální cestu s velitelem Shepardem a jeho týmem už 5. března na všech platformách kromě Wii U. Bude stát 14,99 eur nebo 1200 bodů Microsoft Points.

Druhým přídavkem je multiplayerový balíček Reckoning, který nabídne hráčům Mass Effect 3 nové zbraně a vylepšení pro postavy, aby tak ještě lépe obstáli ve válce proti Reaperům. Zdarma ke stažení už od 26. února.

„Tým vložil do balíčků Mass Effect 3: Reckoning a Mass Effect 3: Citadel své srdce a duši. Jak se blíží jejich vydání, atmosféra ve studiu je taková sladkohořká", prozradil Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect. „Při vývoji trilogie Mass Effect nás vždy motivovalo a pohánělo kupředu nadšení našich fanoušků. Doufáme, že si další strávený čas se svými oblíbenými postavami užijí alespoň v takové míře, jako tomu bylo u nás při jejich vytváření. Vychutnejte si toto závěrečné rozloučení s trilogií, my se mezitím vrhneme s nadšením na budoucnost univerza Mass Effect."

Máte-li zájem nahlédnout pod pokličku tohoto balíčku ještě před jeho vydáním, sledujte oficiální TV kanál studia BioWare na této adrese. Vývojáři z edmontonského studia tam budou 25. února v 18:30 našeho času streamovat záběry z hraní a odpovídat na otázky fanoušků.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments