If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Diablo 3 na PlayStation půjde hrát offline

Se čtyřmi kamarády na jedné televizi.

Nejméně oblíbenou vlastností Diablo 3 nebudou konzoloví hráči obtěžováni. Ve čtvrtek ohlášené verze hry pro PS3/PS4 by neměly vyžadovat permanentní připojení k internetu, jako tomu je na PC, kde se to zdůvodňovalo integritou aukcí za skutečné peníze.

Něco takového se dalo vydedukovat už z příslibu, že konzoli PS4 nebudete muset mít pro hraní online. Později přímo offline režim Diablo 3 doslova zmínil i zástupce Sony v rozhovoru pro GameTrailers.

"Kooperativně budou moci hrát čtyři lidé na jedné televizi. Nepůjde však o split-screen, nýbrž o oddálený pohled kamery," uvedl John Hight ze Sony. To lze těžko vysvětlovat jinak, než že můžete hrát na jedné konzoli se čtyřmi přáteli offline.

Novinkou v konverzi Diablo 3 pro PS3/PS4 bude i jakýsi systém pro uhýbání před útoky nabíhajících nepřátel. Pryč budou "papírové panenky" ,které na konzolích nahradí 3D model reflektující předměty a výbavu, které vaše postavička aktuálně nese.

Nicméně na PS4 verzi se ještě vůbec nezačalo dělat, protože tým Blizzardu dosud viděl jen ovladač DualShock 4 a teprve přemýšlí, jak využít dotykové ovládání. Z čehož mimochodem vyplývá, že ty obrázky musely pocházet z PS3 verze, která také podle všeho vyjde mnohem dříve.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments