Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré poledne s Eurogamerem - 26. února

Počet chystaných PS4 her, Respawn na E3, bonus k The Walking Dead, Project Gotham Racing, Beyond Good and Evil 2...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den obvykle v 7:15 (nebo výjimečně během dne) a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Všech 12 interních studií Sony pracuje na nějakém titulu pro PlayStation 4, potvrdil šéf Worldwide Studios Shuhei Yoshida, něco tedy kutí i Naughty Dog (najímají zaměstnance pro nextgen) a Polyphony Digital (Gran Turismo 6?). Co dělá těch šest dalších vedle Evolution Studios, Guerrilla Games, SCE Japan, Sucker Punch a Media Molecule? Mimochodem, na E3 najdou novináři PS4 dema v hratelné podobě.

- Na červnové E3 konečně ohlásí svůj nový sci-fi projekt i zakladatelé série Call of Duty z Respawn Entertainment.

- Microsoft si obnovil ochrannou známku Project Gotham Racing, což přiživuje zvěsti o pokračování letos na podzim coby vlajkové hře pro nový Xbox, který má být představen údajně 26. dubna.

- Ještě před druhou sérií adventur Walking Dead bychom měli dostat něco dodatečného k první řadě. Řekl to scénárista hry Gary Whitta pro IGN: "Víme, že lidé jsou hladoví po dalším obsahu a budeme pro ně mít něco speciálního, takže nemusejí čekat až na vzdálenou druhou řadu.

- Příští generace konzolí bude představovat velký krok vpřed, ale nebude na první pohled tak zřetelný, myslí si umělecký ředitel BioWare. Minulá generace prý mnohá studia zaskočila nepřipravené v tom, kolik lidí potřebují a co všechno musejí zvládat.

- PS3 trofeje vyzradily, že druhé příběhové DLC pro Dishonored se bude jmenovat The Other Side of The Coin a pošle hráče do Rothwild Slaughterhouse či usedlosti Thalie Timish. Stejný zdroj našel i tři budoucí přídavky pro Need for Speed Most Wanted, kterými mají být Terminal Velocity Pack, Movie Legends Pack a NFS Heroes Pack.

- Ty nové závody od tvůrců Flatoutu ze sobotního videa cílí primárně na PC a na ještě neohlášené platformy, upřesnil Bugbear.

- Bývalý programátor Valve má v životopisu Source 2 engine, s nímž prý měl co dočinění už od listopadu 2010.

- Sony trochu zvláštně vykrátila seznam evropských studií pracujících na PlayStation 4: z původních 52 ohlášených podporovatelů jich je nakonec "jen" 30, z přehledu zmizeli Mojang, Criterion Games nebo autoři Angry Birds z Rovio. Prý chyba na straně Sony.

- Na Beyond Good and Evil 2 se pořád pracuje, ale UbiSoft ho začne komunikovat, až teprve k němu bude mít něco nového. Designér Michel Ancel prý nadále ve firmě pracuje na PS3/X360 verzích Rayman Legends, čímž UbiSoft vyvrátil včerejší spekulace GameKultu o jeho možném odchodu spolu s několika dalšími spolupracovníky.

- Stáhnutelná verze DayZ modu pro ArmA 2 dostala update 1.76 a přináší např. nové modely jídla nebo upravuje zničitelnost šípů.

- inXile okomentovali obavy hráčů ohledně kamery a systému dialogů ve Wasteland 2.

- Gearbox chystá čtvrté DLC pro Borderlands 2, které by mělo přinést novou postavu a zvýšit levelcap, utrousil momentálně kvůli Aliens nenáviděný Randy Pitchford na Twitteru.

- Pro předplatitele služby PlayStation Plus je zdarma VITA verze Plants vs Zombies, co jinak stojí deset dolarů. Bohužel to platí jen pro USA.

- "Poslední dobou mi dělá návštěvnost Eurogameru radost. Např. v době humbuku kolem PS4 měl web návštěvnost kolem 25000 lidí za den," pochlubil se provozovatel Martin Schovanec na Twitteru, když tím myslel unikátní návštěvníky ve čtvrtek 21. února.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments