Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Guild Wars 2 v ČR za půl roku 25 tisíc kusů

A info o druhém přídavku Flame and Frost - The Gathering Storm.

Comgad se dnes už podruhé pochlubil prodejností fantasy onlinovky od NCSoftu, která prý u nás je nejoblíbenější západní bezplatnou hrou svého druhu. Guild Wars 2 se v součtu ČR a SK za úvodní půlrok prodalo přes pokladny 25 tisíc kusů.

Milan Czarnowski, ředitel Comgadu, k tomu řekl: „Na našem trhu to lze považovat za naprosto fantastický výsledek. Celý tým Comgadu věnoval a trvale věnuje podpoře toho titulu velké úsilí; vzhledem k úzké spolupráci s NCSoftem a jeho politice postupného přidávání nového obsahu zdarma na sebe pak další rekordy jistě nedají dlouho čekat."

Z toho vyplývá, že od začátku listopadu si Guild Wars 2 koupilo dalších 10 tisíc Čechů a Slováků. Comgad také přiblížil právě vypuštěný druhý přídavek ze čtyřdílné série, s názvem Flame and Frost: The Gathering Storm. V něm se na úpatí Shiverpeaks rozhoří zuřivé bitvy, v nichž půjde skutečně o hodně. Citujeme tiskovou zprávu a přihazujeme z něj obrázky:

Obyvatelé Wayfarer Foothills a Diessa Plateau zažívají těžké časy. Ačkoliv jim pomáhá velké množství dobrovolníků, ze Shiverpeaks, kde bouře nabírá na síle, přichází stále více uprchlíků. Dobrou zprávou je, že síly dobra se pomalu začínají dávat dohromady a posílají své hrdiny, aby bránili zemi i její obyvatele. Někdo tuto valící se bouři zastavit musí.

Zcela nová PvP mapa Spirit Watch - Tímto mírumilovným zeleným údolím, zasazeným mezi horskými svatyněmi nornských duchů divočiny, se brzy budou rozléhat zvuky bojů. V nové PvP mapě Spirit Watch budou hráči získávat bonusové body za to, že seberou předmět Orb of Ascension a doběhnou s ním do některé ze tří svatyní.

Týmové mise gild - Spojte se se členy své gildy a vrhněte se na zcela novou kategorii obsahu! Tyto mise, které jsou navržené pro koordinovanou skupinovou hru, zahrnují všechno od odměn přes skupinové hádanky až po přespolní výzvy. Abyste tyto mise dokončili, budete muset spolupracovat. Jedině tak získáte Guild Merits, za něž si můžete odemknout úžasná vylepšení a odměny. Být členem gildy se vyplácí!

Hodnocené hraní dvou týmů v PvP - Je čas prověřit své schopnosti! V tomto novém kompetitivním PvP režimu se utkají dva týmy se stejným průměrným hodnocením a svedou spolu rychlý intenzivní zápas. Hodnocení každého člena obou týmů je pak upraveno po zápase.

Zvolte si své vlastní denní achievementy - Díky novému systému volitelných achievementů budete mít možnost sami si zvolit nejen nové denní výzvy, ale také obsah, který budete chtít získat jako odměnu za hraní.

Prohlížení předmětu v obchodě - Nekupujte zajíce v pytli! Nyní si můžete předměty před nákupem prohlédnout. Stačí na položku kliknout pravým tlačítkem a zvolit „Preview" a hned daný předmět uvidíte na své postavě. Podívejte se, jak zbraň vypadá sama o sobě, jak vypadá, když je schovaná v pochvě a když ji vaše postava drží.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Guild Wars 2

PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments