If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalen Assassins Creed 4: Black Flag

Uniklý plakát potvrdil námořní bitvy s piráty v Karibiku.

Americké obchody obdržely plakát na pokračování Assassins Creed, který mají vylepit od příštího pondělí (4. března), ale někdo ho pustil Kotaku předčasně. Co všechno se z ilustrace od Todda McFarlaneho dá vyčíst?

Název hry má být Assassins Creed 4: Black Flag. Takže žádné polopokračování bez číslovky (jako Brotherhood či Revelations) ani DLC pro loňskou trojku, která rovněž obsahovala námořní bitvy na otevřeném moři, nýbrž plnohodnotný nový díl (nutno říct, že docela brzký).

Na plakátu je vyobrazen nový hrdina, o němž už hovořil šéf UbiSoftu. Stojí na pirátské lodi s typickou černou vlajkou se zkříženými hnátami a v ruce má pistoli namířenou na bukanýry. To odpovídá nedávným spekulacím o údajném zasazení hry do Karibiku, což je zase ta nová éra historie slíbená výrobcem.

Podle dřívějších úniků má hra vyjít o letošních Vánocích, UbiSoft ji zatím potvrdil jen na fiskální rok končící březnem 2014. Oficiální představení na novinářské předváděčce, kam zval tímto logem, uspořádá už zítra.

AKTUALIZACE - Méně věrohodný server Examiner na to navázal údajným prvním obrázkem z Black Flag, dříve nazývaného AC4: Golden Age. Hrdinou má být Edward Kenway, otec Haytham Kenway (Connora) z Assassins Creed 3, který je korzárem, zabijákem a příležitostným pirátem v jedné osobě. Hra se prý bude odehrávat na Jamajce, Kubě či Bahamách a momentálně běží na X360, ale vznikne i ve verzi pro nextgen. Hlavním scénáristou má být Darby McDevitt známý z minulých dílů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments