Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 28. února

Artwork Dragon Age, kamiony produktem roku, obsah dema God of War, registrace Deus Ex, výprodej na Xbox Live...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den obvykle v 7:15 (nebo výjimečně během dne) a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Jak domácí pobočka Sony popisuje obsah včera vypuštěného singleplayerového dema God of War: Ascension? "Vydejte se na útěk z věznice Prison of the Damned, postavte se titánské bestii a jejím infikovaným legiím, uvolněte svůj hněv v ohnivých explozích, které spálí vaše nepřátele na uhel, používejte zbraně svých nepřátel v epických soubojích, vyšplhejte a proskákejte si cestu skrz chaos a zkázu, kdy se celý svět převrací naruby."

- Co může znamenat Deus Ex: Human Defiance zaregistrovaný Square Enix? Na příští pokračování to je moc podobné předchůdci, což by bylo matoucí, spíš tipujeme konverzi na Wii U nebo ten film.

- V Anglii bude dle předobjednávek tamních obchodů stát konzole Wii Mini 80 britských liber, což je 2400 Kč, tedy o něco více než v USA.

- Ještě před ohlášením Dragon Age 3 vábí tvůrci na první díl knížečky artworků Dark Horse's The World of Thedas za 23 dolarů následující ukázkou.

- Comgad se pochlubil, že "jeho" titul Euro Truck Simulator 2 CZ získal ocenění Produkt roku 2012 v kategorii Hry pro PC na vyhledávacím portálu Heureka. "Získat toto prestižní ocenění není jednoduché; nevychází ze subjektivního hodnocení několika jedinců, ale ze skutečné oblíbenosti daného produktu mezi širokou skupinou zákazníků," vysvětlil.

- Microsoft si pojistil hned 16 domén točících se okolo názvu Xbox Gold a uplatnil právní stížnost na některé takové již existující. S blížící se novou generací pořádá masivní výprodej na Xbox Live v sekci Games on Demand, kde ceny spadly až o 85%. Průběžně se ve slevě objeví všechny tyto hry a momentálně lze sehnat Kane and Lynch, The Darkness, Tomb Raider Legend za stovku nebo DIRT 2, Ghost Recon Advanced Warfighter 2 a Rainbow Six Vegas za 60 Kč

- Nejžádanější hrou minulého týdne v Británii je Crysis 3, které však nedosáhlo na čísla Aliens ani Dead Space 3. Nejvíce frčí X360 verze Crysis 3 s 57% podílem, zatímco na druhém místě (na Crysis 3 ztrácí jen 5 tisíc kusů) u Metal Gear Rising: Revengeance převažují PS3 verze tvořící téměř dvě třetiny odbytu.

- Zbylé značky a série THQ, o které minule nikdo nestál, se budou dražit v dubna: konkrétně Red Faction, Homeworld, MX vs ATV, Darksiders, práva na balíček licencovaných her a na starý katalog.

- The War Z je po dvou měsících zpět na Steamu a popisek je tentokrát mnohem opatrnější: namísto stovek kilometrů čtverečních se slibuje už jen "obrovský svět", stejně tak zmizela zmínka o jednorázovém nákupu kvůli prolezlostí mikrotransakcemi nebo výčet funkcí, které teprve do hry časem přibudou.

- XCOM: Enemy Unknown na Maca poznáte podle označení Elite Edition, ve které už budou všechny tři dosavadní přídavky.

- Z odsunu Rayman Legends na září (nikdo to nepřiznal, ale asi kvůli nízké prodejnosti konzole Nintenda) bude těžit i již v podstatě hotová Wii U verze, která měla vyjít v těchto dnech, protože do ní přibudou sociální funkce, noví bossové, další levely a nové herní možnosti.

- Bohemia Interactive nám přislibíli, že pro čtenáře Eurogameru uvolní nějaké pozvánky do ArmA 3 Alpha Lite.

Offtopic: Microsoft uvolnil Internet Explorer 10 pro Windows 7.

Offtopic: Krátké zamyšlení Martina Schovance na jeho blogu: Založit a prodat!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments