If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzen Assassins Creed 4: Black Flag pro staré konzole

UbiSoft dotlačily úniky - oficiální informace/obaly uvnitř.

Donucen vyzrazením ze začátku měsíce (chápe někdo, jak může pracovnice UbiSoftu připravovat powerpointovou prezentaci ještě neohlášeného produktu, pokračování slavné značky, v letadle před zraky spolucestujících?), úterním únikem plakátu, středeční mapou a dopoledním obalem z diskusního fóra musel UbiSoft přiznat barvu, porušit vlastní embargo a oficiálně potvrdit existenci Assassins Creed 4: Black Flag.

Zatím s jistotou víme, že půjde o plavení se na pirátské lodi a přepadávání ostatních s otevřeným koncem (něco jako námořní mise v AC3), smíchané s dobrodužstvím na pevnině na mnoha ostrůvcích v Karibiku. Na bližší podrobnosti o náplni hry si ještě musíme počkat. Sice už proběhla novinářská předváděčka, ale výstupy z ní se smí objevit až v pondělí 4. března v 18 hodin našeho času, kdy je ihned najdete i na Eurogameru, neboť jsme tam měli reportéra.

Zvláštní je, že UbiSoft dnes Assassins Creed 4 ohlásil jen pro platformy PS3, X360, Wii U a PC. Znamená to, že tento díl bude existovat jen pro starou generaci konzolí a nikoli pro PS4/X720? V tuto chvíli se to tak navenek tváří, ale s největší pravděpodobností budou později oznámeny i nextgen verze - jen se o nich zatím nesmí mluvit, protože právě o nich pojednávala zmiňovaná předváděčka.

Novinkou je též přítomnost 60 minut exkluzivního herního obsahu u PS3 verze Black Flag. Ten jinde nebude, stejně jako tomu bylo předtím u Assassins Creed 3, čili asi pokračování partnerství Sony s UbiSoftem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed IV: Black Flag

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments