Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 5. března

Harmonogram BF3 End Game, Skyrim bez omezení levelu, Splinter Cell naživo, Infinity Ward a Steambox, slevy EA...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den obvykle v 7:15 (nebo výjimečně během dne) a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Game Informer dnes predstavi obalku s nejakou uplne novou nextgen hrou. A nema v nazvu ctyrku, pokud byste tipovali Battlefield 4 nebo Thief 4.

- Spolutvurci Aliens: Colonial Marines z TimeGate Studios museli propustit okolo 25 lidi. Oficialnim duvodem transformace na nove obchodni modely, tim nepotvrzenym nepodepsani smlouvy s vydavatelem na novy projekt, couvnul z nej zacatkem unora.

- Harmonogram šíření posledního DLC End Game pro Battlefield 3: nejprve dnes majitelé Premium účtů na PS3, pak 12. března pro Premium uživatele na PC a X360, potom 19. března pro ostatní na PS3 a 26. března konečně i pro nepředplatitele Premium na PC a X360.

- Čerstvý beta patch 1.9 pro Skyrim PC odstraňuje omezení levelu postavy, takže s novou obtížností Legendary lze dosáhnout i stovky, ale pak se vám skilly resetují na úroveň 15 a musíte si projít vším znova.

- Vypadá to, že Infinity Ward se paktují s Valve ohledně jejich Steamboxu, jinak by asi na svůj Twitter záměrně bez bližšího komentáře nenahazovali fotku malé herní mašinky X3 obrandované jejich logem a pro srovnání velikosti položené vedle iPhonu, že?

- Ve středu a ve čtvrtek Microsoftem pořádaná oficiální akce pro Xbox by prý nakonec měla být přístupná i VIP novinářům, nejen pro obchodní partnery a investory. Dozví se tam něco o nové konzoli? Přednášky jen pro zvané jsou pojmenovány např. "Celkový přehled platformy" nebo "Xboxové hry" nebo "Hloubková sonda do platformy Xbox" a zvláštní je, že u většiny chybí dodatek "360".

- Komentář Michala Jonáše o pozvolném vývoji s PlayStation 4.

- Crysis 3 a Dead Space 3 byly na Originu brzy zlevněny o 30 procent (akce platí jen do 6. března), takže v přepočtu za ně dáte okolo 900 Kč namísto běžných 1149 Kč. Padesátiprocentní sleva je nyní na digitální Starcraft 2: Wings of Liberty a to do doby, než vyjde Heart of the Swarm.

- Australská ratingová organizace zmínila "modifikovanou verzi Deus Ex: Human Revolution", což může být buď reedice nebo Wii U port. To Human Defiance je jinak pouze název filmu od CBS Films a Eidos Montreal, vyplynulo z údajů o registrátorovi domény.

- Povedený živý filmeček od fanouška Splinter Cell:

- Podle producenta DmC Devil May Cry z Capcomu nemusí být PC port konzolovek pro menší publikum na PC drahý ani logisticky náročný, pokud předtím odvedli dobrou práci už na konzolích a pokud se pro jeho výrobu rozhodnou včas (ne až dodatečně), jako v tomto případě, kdy si fanoušci vymodlili verzi s 60 snímky za vteřinu.

- Betatest The Elder Scrolls Online začne koncem března a vybraní šťastlivci na to budou upozorněni mailem. Klient má mít 20 GB a umožní přístup k některým oblastem hry jen v určenou dobu.

- Zahraniční předobjednávkové DLC pro Dead Island: Riptide obsahuje čepel s plamenometem, XP booster zařídí bonus vašim zkušenostním bodům a Fashion Victim DLC přinese nové oblečky pro postavy.

- Sony se zbavila i svého podílu v provozovateli sociálně-herních webů DeNA, za což získá 437 milionů dolarů.

- Jeden z dvojky zakladatelů série Call of Duty a nového studia Respawn Entertainment, Jason West, ho opustil již vloni v květnu z rodinných důvodů, přesto to překvapivě vyplavalo na povrch až teď.

- Předplatitelé služby PlayStation Plus tento týden dostali zdarma Spec Ops: The Line, ale jen v USA.

- Tomb Raider dorazil do pražské prodejny Xzone i s plakáty (viz foto níže) a hrát PC verzi ode včerejška začal i videorecenzent Eurogameru Josef Eisner. Tento týden dále chystáme recenzi God of War: Ascension nebo podcast-speciál o BioShock: Infinite s hodinovým vyprávěním od Martina Zavřela, který ho už hrál.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments