Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 11. března

Z letu vesmírem na Kickstarter, Plants vs Zombies Adventures, patchování na nextgenu, DLC Sleeping Dogs, slevy Playmana...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den obvykle v 7:15 (nebo výjimečně během dne) a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- "Ten, kdo měl na cestu do vesmíru, šel žebrat na Kickstarter," s úšklebkem komentovali někteří lidé příchod veterána, tvůrce Ultimy Online a naposledy Tabula Rasa, Richarda "Lord British" Garriotta na Kickstarter. Při zachování současného tempa vybere milion dolarů na fantasy MMORPG Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues v řádu několika dnů. Než bude mít hra (namísto současných převážně slibů sponzorům) trochu reálnější obrysy, zatím rozhovor na GamesIndustry.

- Tomb Raider se asi prodává dobře, jinak by ho nehrálo milion unikátních lidí za 48 hodin.

- EA neplánují převést SimCity na konzole, což je trochu škoda, protože tam by nemuselo vyžadovat online připojení, jako tomu údajně má být u Diablo 3 na PS3. Jistý pokrok v jejich uvažování ale signalizují tato slova: "V dohledné době nezamýšlíme udělat offline verzi, ale zkoumáme ji v rámci naší snahy o navrácení vaší důvěry a protože víme, že by to zlepšilo váš herní zážitek."

- Krabicovka české předvánoční hry Miner Wars 2081 zlevněna z 599 Kč na 399 Kč, stejně jako řada dalších od Playmana: Ghost Recon Future Soldier, AC Revelations či Heroes VI.

- Jak by asi vypadaly postavy v Crysis 3 s technologií TressFX pro realistické vlasy? ;)

- Zítra vyjde DLC Year of the Snake pro Sleeping Dogs za 5 liber nebo 560 MS bodů. Bude o osudu Wei Shen po návratu na policejní stanici po událostech základní hry, kdy v šesti misích a s rozšířeným arzenálem (slzný plyn, elektrošoky) zkusíte vymýtit z města všechno zlo.

- Nový Xbox "nemá být jen striktně o hraní", prohlásil autor indie Braid a The Witness. Ze spolupráce s Microsoftem má jen ty nejhorší zkušenosti kvůli dojednávání obchodních záležitostí, stejně jako jeho všichni přátele-vývojáři, a i kvůli tomu se teď paktuje se Sony, s níž je prý situace lepší.

- Domény Plants vs. Zombies Adventures si pojistili EA. Že oni vlastně ještě nemají žádnou akci se zombíky? Pokus o obdobu The Walking Dead nebo snad ta spekulovaná týmová MP střílečka? EA si také zaregistrovali Supreme Heroes.

- Na příští generaci konzolí si prý vývojáři budou moci vypouštět patche sami, bez schvalování a placení Sony / Microsoftu, zaslechli tvůrci PayDay 2, kterým to zabraňovalo podporovat jedničku.

- Facebooková stránka Batman: Arkham City se přejmenovala jen na Batman: Arkham a byla sloučena s prvním dílem. Oznámení té trojky za rohem?

- V době, kdy si všichni otevřeně stěžují na slabý výkon starých konzolí, přišli autoři Gears of War: Judgment se zvláštním výrokem, že Xbox 360 ještě neřekl své poslední slovo a že oproti minulému dílu přidali na obrazovku více nepřátel naráz, hustější prostředí, bohatší dynamické nasvícení atd.

- Vyjádření studia Sony Santa Monica, že Kratos má v sobě ještě hodně života a že PS4 představuje výrazný nárůst výkonu, asi lze mezi řádky těžko chápat jinak než jako God of War 4, ačkoli navenek se tváří, že ještě není rozhodnuto, co podniknou po Ascension.

- Protože se Harmonix potřebuje přesunout na budoucí projekty, březnové DLC pro Dance Central 3 bude tím posledním.

- Po neúspěchu Wildmana snížili bývalí zaměstnanci Gas Powered Games své ambice a stačilo jim na Kickstarteru vybrat jen 5 tisíc dolarů na singleplayerové tahové RPG Crayon Chronicles, které projdete jen za pár hodin, ale dožene to náhodným generováním.

- Bacha, i tohle se vám může stát s minometem v Arma 3 aneb s tou realističností nelhala :)

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Read this next