Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Informace k startu a půlnočce StarCraft 2: Heart of the Swarm

Jak bude probíhat prodej a aktivace podle časových zón?

Vlastní zpráva - Přestože zítra vycházející datadisk pro StarCraft 2 nevyžaduje permanentní připojení k internetu během celého hraní (jen k aktivaci) a nelze proto předpokládat větší komplikace, Blizzard se možná i ve světle posledních událostí okolo SimCity rozhodl nepochechat nic náhodě. Namísto dosavadní praxe se startem podle pár hlavních oblastí světa tentokrát rozdělil etapy spuštění do jednotlivých časových zón, celkem podle devatenácti.

Například hráči v thajském Bangkoku tak budou moci začít hrát už za hodinu od psaní těchto řádků (čili o pár hodin dříve než o jejich půlnoci na 12.3.) a postupně k nim budou přibývat další a další regiony světa podle běžných časových zón, čímž se start rozprostře do trochu delšího období, aby pokud možno proběhl hladce. Jako poslední se zapojí obyvatelé Kalifornie. Hráči ve střední Evropě včetně ČR budou moci hejna Zergů ovládat od půlnoci na úterý.

Přesně v tu minutu začne i avizovaný půlnoční prodej StarCraft 2: Heart of the Swarm na pobočkách Xzone v Praze, Brně, Ostravě i Plzni. Martin Schovanec přiblížil jejich průběh takto: "Na každé prodejně dostanou první zákazníci tričko a plakát, ti další většinou už jen plakát. Nicméně v Praze a Brně je těch triček pár desítek kusů, takže by se mělo dostat na celkem dost lidí. Nějaké velké fronty neočekáváme, po jejich vyřízení se obchody hned zavřou a prodej bude opět pokračovat ráno ve standardní otevírací dobu."

Co se týče předobjednávek, Xzone všem hru posílá během pondělí, takže k jejímu dodání dojde v úterý. Kusů je prý dostatek i slušná rezerva do budoucna. Dostalo se na všechny zájemce, rozebrané jsou jen sběratelské edice.

Závěrem pro jistotu připomínáme cenu 999 Kč a že k spuštění Heart of the Swarm potřebujete vlastnit základní StarCraft 2: Wings of Liberty, neboť se jedná pouze o rozšíření. Fotky krabičky v češtině z dnešního dopoledne zde.

Živý filmeček o invazi Zergů na špatnou planetu

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

StarCraft II: Heart Of The Swarm

Video Game

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments