Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno, Assassins Creed 4 opět s českými titulky

Ale jen na starých konzolích, ne na nextgenu.

Jak uváděl obchod Xzone už v době ohlášení před týdnem, Assassins Creed 4: Black Flag bude skutečně obsahovat české titulky. Dnes ráno to potvrdil domácí distributor ConQuest.

„Jsme hrdí, že můžeme hru Assassin's Creed IV Black Flag vydat s českými titulky. Snažíme se vyjít vstříc fanouškům série Assassin's Creed a jsme si jisti, že to s radostí přijmou," komentoval Michal Valkoun, prezident společnosti ConQuest entertainment.

Lokalizované titulky budou z konzolí jen na platformách Xbox 360 a PlayStation 3, kdežto pozdější nextgen verze pro PS4 a nový Xbox, stejně jako verze pro Wii U, zůstanou v anglickém originálu.

V češtině samozřejmě bude i PC verze distribuovaná Playmanem. Ač zatím oficiálně neavizována, jeho marketingový manažer Tomáš Daněk nám to právě potvrdil SMS zprávou.

Po srpnovém Splinter Cell: Blacklist půjde letos již o druhou hru od ConQuestu, u které si dohodl existenci lokalizace na starých konzolích. Playman nejspíš stejně jako vloni u Assassins Creed 3 bude i autorem překladu, který pak UbiSoft využije i v ostatních verzích hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed IV: Black Flag

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments