Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ohlášen Sniper Elite 3

Pro staré i nextgen konzole.

Možná si pamatujete tu změť log stovek herních studií na plátně při PS4 konferenci Sony. Nechyběl mezi nimi britský Rebellion a dnes už víme proč. Chystá totiž třetí díl série o nelehké práci odstřelovače Sniper Elite, který naváže na loňskou úspěšnou dvojku a nedávné rozšíření se zombíky.

Zasazením zůstane Sniper Elite 3 věrný období druhé světové války, ale má přinést zbrusu nový atmosférický příběh a chce se soustředit na větší otevřenost herních map při zachování důrazu na roli odstřelovače. To je zatím vše, co víme.

Hra vyjde někdy v roce 2014 pro staré konzole i next-gen konzole. Ač vydavatel 505 Games doslova nezmínil PC, myslíme si, že s ním můžeme počítat rovněž, na rozdíl od Wii U.

Minulý díl Sniper Elite V2 dokázal za necelý rok celkově prodat 1,1 milionu kusů a utržit téměř 30 milionů eur, tedy hodně přes půl miliardy korun. Pro srovnání, budgetové Sniper: Ghost Warrior 1 se prý prodaly tři miliony kusů a zítra vycházející, nepříliš vábný, Ghost Warrior 2 vyexpeduje na trh milion kusů.

Read this next