Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Prodloužena a zvětšena soutěž o alfaverzi Arma 3

Váš vysoký zájem přesvědčil k přidání vstupenek, celkem jich rozdáme 30!

AKTUALIZACE - váš vysoký zájem o Arma 3 přesvědčil Bohemia Interactive k přidání do soutěže dalších 20 klíčů do Alpha Lite. Proto soutěž prodlužujeme až do pátečních 15:00 a mezi účastníky tedy rozdáme nikoli jen 10, ale celkem 30 vstupenek!

Krátce po včerejším rozdávání stovek klíčů do World of Warplanes, po nichž se jen zaprášilo, dnes přicházíme s další odobnou aktivitou, která však tentokrát nebude rychlostního charakteru.

Ve spolupráci s vstřícnými Bohemia Interactive právě zahajujeme jednu z vůbec prvních soutěží o vstupenky do vojenského simulátoru Arma 3 Alpha Lite. Tato verze by měla být oficiálně rozjeta již během dnešního odpoledne.

Hratelná Arma 3 Alpha Lite obsahuje v základu skoro to samé, co dostávají všichni předobjednávající velmi žádané plné hry za 25 eur (650 Kč), pouze v ní chybí multiplayer, podpora modifikací a nárok na vstup do letní bety. Ani tato Alpha Lite nebude volně dostupná pro kohokoli, jen pro pozvané od stávajících vlastníků normální alfy.

Český Eurogamer v této soutěži rozdá svým čtenářům celkem 10 unikátních kódů na Steam, které opravňují k zahrání si Arma 3 Alpha Lite zcela zdarma. Tito šťastlivci tedy budou mít možnost vyblbnout se po několik měsíců na rozlehlém řeckém ostrově s rozličnou vojenskou technikou, dlouho před uvedením plné verze až ve 3. čtvrtletí letošního roku. Podmínky pro účast v soutěži jsou jednoduché:

Napište do komentářů pod tímto článkem důvod(y), proč byste si chtěli Arma 3 zahrát nebo proč byste právě vy měli být těmi, kdo tyto vstupenky k předčasnému otestování hry dostane

Prvních pět výherců z komentářů níže vybere Michal Jonáš, který psal textové dojmy, a zbylých pět výherců vyhlásí Michal Bayerl, který pro vás na konec týdne připravuje čtvrthodinové videodojmy z Arma 3.

Tato soutěž probíhá pouze během dneška, tj. 14. března 2013, a výsledky vyhlásíme již v pátek, kdy také rozešleme kódy, které už teď od Bohemia Interactive máme k dispozici. Každý účastník soutěže může do diskuse napsat pouze jeden soutěžní komentář, jinak bude diskvalifikován.

Přejeme dostatek invence při vymýšlení argumentů! :)

Představení Arma 3 v kostce

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments