If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Borderlands 2 ještě dostanou mnoho rozšíření

Odhalena šestá postava, teaser na 4. kampaň, nový režim...

Gearbox využil svou přednášku na PAX East v Bostonu, největším herním veletrhu na východním pobřeží USA, k oznámení mnoha novinek pro úspěšné Borderlands 2. Přestože jde o více než půl roku starou hru, obdaří ji ještě kupou dalších rozšíření či vylepšení.

Předně jsme se dozvěděli, kdo je tou slibovanou šestou hratelnou postavou: Krieg the Psycho. Reformovaný bandita se specializuje na souboje na blízko a vrhací zbraně. Má tři stromy schopností: Bloodlust zaměřený na bzučící sekyru a komba, Mania pro zrychlené dobíjení akčních schopností při obdržení zásahu a Hellborn pro zvýšené poškození ohněm. Tato postava do hry přibude v květnu a bude stát 10 dolarů nebo 800 MS bodů.

Oficiální odhalení šesté postavy

Už 2. dubna se hráči Borderlands 2 na všech platformách dočkají navýšení maximálního levelu na 61. úroveň, tedy o jedenáct dalších. Pro majitele Season Passu zdarma nebo za pět dolarů. Stejný den se zdarma objeví Ultimate Vault Hunter mód, který se dá hrát jen pro postavy vyššího levelu než 50.

V květnu na to naváže diamantová sběratelská edice Loot Chest pro fajnšmekry za 100 dolarů, vyrobená jen v počtu pět tisíc kusů. Ale to nejlepší přijde na závěr, koncem června: čtvrtá DLC kampaň do Borderlands 2, která má být tou dosud největší. Na PAX East na ní tvůrci vábili teaserem nazvaným Bunkers and Badasses, kde Tiny Tina a postavy z jedničky hrají jakousi stolní hru na bázi Dungeons and Dragons.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 2

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments