If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sony prozradila bulváru, kdy a za kolik se bude prodávat PlayStation 4?

Buď jde o velkou zprávu, nebo bulvární výmysl.

Andrew House, který nahradil Kaze Hiraie na pozici šéfa Sony Computer Entertainment, měl rozhovor v britských novinách, kde prozradil, kdy se začne prodávat PlayStation 4 a také, kolik přesně bude stát.

Problém ale může být, že se ten rozhovor objevil v britském deníku The Sun. Což je taková britská obdoba našeho Blesku. Proč by šéf Sony prozrazoval tak zásadní informace zrovna do takového plátku?

Z článku v The Sun vyplývá, že by se konzole PlayStation 4 měla začít prodávat v říjnu a stát by měla okolo 300 liber. To je v přímém přepočtu na české koruny 9 153 Kč.

Andrew House tam říká, že chtějí, aby se konzole líbila také více ženám, a že nemá jít jen o střílení. „Ale nehodláme jít cestou, že uděláme růžovou konzoli..." Oslovit ženy chtějí tím, že budou nabízet hry, které budou chtít ženy hrát.

Důležité je také upozornit, že ačkoli se článek z velké části skládá z rozhovoru s Andrewem Housem, nikde tam není přímo citována cena a datum vydání, takže může jít pouze o divokou interpretaci bulvárních novinářů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments