If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Batman: Arkham Origins oficiálně, od jiných tvůrců

Termín, platformy, artworky, odbočka na handheld.

Časopis Game Informer odhalil obálku svého nového čísla a tématem bude velké preview a odhalení chystané hry Batman: Arkham Origins.

Na něm už nepracují Rocksteady Studios jako na předchozích dvou dílech, ale Warner Bros. Games Montreal. Parta z Montrealu má podle Game Informeru plný přístup ke speciálně modifikovanému Unreal enginu, na kterém byly postaveny díly Arkham Asylum a Arkham City.

Jak už napovídá název, hra se bude odehrávat několik let před předchozími dvěma díly ještě v době, kdy byl Batman mladý a vůbec poprvé se potkával s několika známými záporáky. Mezi nimi bude, jak odhaluje obrázek na obálce, také Deathstroke, který se ještě v žádné Arkham hře neobjevil.

Na hře pracuje v pozici kreativního tvůrce Eric Holmes, který má na svém kontě The Incredible Hulk: Ultimate Destruction a Prototype.

Batman: Arkham Origins vyjde navíc docela brzy. Plánovaný datum vydání je již 25. října pro Wii U, PS3, X360 a PC.

Ale to není vše.

Speciální hra Batman: Arkham Origins Blackgate vyjde také na handheldy 3DS a PS Vita - ve stejný den, jako konzolové verze. Blackgate bude mít jiný příběh a odehrává se po událostech zobrazených v Origin. Na handheld verzi dělá studio Armature Studio, kde je několik lidí stojících za trilogií Metroid Prime, takže není divu, že Blackgate bude stylem Metroid hodně připomínat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman Arkham Origins

Android, iOS, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Batman: Arkham Origins Blackgate

PlayStation Vita, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments