Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Obsidian chce udělat hru z doby vraždění Jediů, nabídne ji Disneymu

LucasArts už není, dveře jsou otevřeny pro ostatní.

Obsidian, tvůrci senzačního RPG Knights of the Old Republic 2, se už dříve nechali slyšet, že LucasArts prezentovali svůj nápad na novou Star Wars hru. Nápad se jim líbil, ale nakonec z toho nic nevzešlo. Teď mají novou možnost. Mohou hru nabídnout přímo Disneymu, který se nechal slyšet, že Star Wars hry už bude jenom licencovat, aby s nimi neměli takové náklady (a s tím spojený menší risk).

Šéf Obsidianu Feargus Urquhart řekl pro Eurogamer, že by rádi prezentovali Disney znovu svůj nápad. "Pracovat se Star Wars světem byla spousta zábavy a rádi bychom se do toho pustili znovu."

Mají nápad na hru, která by se odehrávala mezi Epizodou 3 a Epizodou 4 - tedy v době, kdy Impérium začalo vyvražďovat všechny rytíře Jedi. "Je to z doby pádu Republiky a z doby likvidace rytířů Jedi. Je to o Obi-Wanovi, který se chce ujistit, že je Luke Skywalker v pořádku."

Příběh vymyslel sám Chris Avellone z Obsidianu a Feargus Urquhart říká, že jde o jeden z nejlepších nápadů, který kdy měli.

Dveře jsou tedy otevřené. Horší ovšem je, že Disney se nechal slyšet, že se chtějí více soustředit na "sociální a mobilní hry než na konzole".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments