Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

BioShock Infinite zatím dohrála pouze polovina jeho vlastníků

Říkají to statistiky ze Steamu.

Steam má tu výhodu, že se člověk může podívat na různé zajímavé statistiky, které ukazují, jak se lidé chovají u různých her.

Pokud dokončíte BioShock Infinite na jakoukoli obtížnost, dostanete achievement Tin Soldier. A kolik uživatelů Steamu, kteří si hru zakoupili, tento achievement v současnosti mají? Pouhých 49,9 procent. Neznamená to samozřejmě, že jde o všechny lidi, kteří hru hráli - někteří si ji třeba zakoupili a ještě ji ani nenainstalovali, ale tak nějak to možná o něčem vypovídá.

Mimochodem, když hru dokončíte na ultra těžký 1999 mode, dostanete achievement Auld Lang Syne. Ten získalo pouhých 1,2 procent lidí.

BioShock Infinite je samozřejmě pouze pár týdnů na trhu, takže je velice pravděpodobné, že se to procento dokončení ještě o něco zvýší.

Zajímavé je ale i porovnání s jinými hrami. Velice špatně hodnocené Aliens: Colonial Marines dokončilo pouze 42,7 procent lidí a to má tato hra singeplayer kampaň na pouhých pět hodin.

A co velice špatně hodnocený The Walking Dead: Survival Instinct? Ten dokáže člověk dohrát za čtyři a půl hodiny, ale závěrečné titulky vidělo pouhých 27,1 procent lidí, kteří si hru koupili.

Videorecenze BioShock Infinite

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

BioShock Infinite

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments