Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

LucasArts vloni před zrušením pracovali na své verzi Battlefront 3

Ze hry uniklo i toto video.

Když bylo studio LucasArts zrušeno, nebyly pohřbeny jen projekty Star Wars 1313 nebo Star Wars: Fist Assault. Podle všeho se pracovalo také na iOS hře, jednom titulu pro sociální sítě a hlavně - také na očekávaném a fanoušky vyžadovaném Star Wars: Battlefront 3.

Uvedl to server Kotaku, který zmapoval posledních několik měsíců LucasArts a podařilo se jim získat dokonce i video z chystaného Battlefront 3, pracovně nazvaného "Version Two".

Battlefront 3 se posledních několik let přesouval od jednoho vývojářského týmu k dalšímu, až se ho LucasArts nakonec rozhodli dokončit interně.

Star Wars: First Assault, střílečka z první osoby, která by byla k dispozici jako stahovatelný titul na Xbox Live a PSN, měl být takový předvoj pro Battlefront 3.

Kotaku také popisuje zajímavý moment, kdy si zaměstnanci LucasArts uvědomili, že to mají spočítané. Po několika incidentech v USA, kdy se několik šílenců rozhodlo střílet do lidí a začalo se zase mluvit o násilí ve hrách, vydal šéf Disneyho prohlášení, že se pořádně podívá na násilí v jejich videohrách. Bylo to naznačení, že Disney o násilné hry nestojí a vlastně všechno, na čem LucasArts pracovali, bylo plné střílení.

Tedy až na Outpost, hru pro sociální sítě, která měla být něco jako Star Wars verze Farmville.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments