Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Chystá se na letošek nějaké nové Halo?

A jak na to reaguje Microsoft.

Britské Tesco, které si včera zadělalo na pořádný průšvih s předčasným odhalením Call of Duty: Ghosts i s obalem, nahodilo do nabídky i produkt nazvaný jednoduše jako "Příští Halo". Uvádí u něj platformu X360 a datum vydání 31. prosince 2013, což je evidentně jen nástřel toho, že má vyjít v letošním roce, ale ještě to neví přesněji.

Opět to dokazuje, že řadoví obchodníci nežijící herní scénou často nemají ani tušení, že nějaký produkt z interních release-listů obdržených od vydavatelů ještě nemusí být oficiálně oznámen nebo že na tom vůbec záleží.

Ze série Halo už od roku 2009 pravidelně vychází nový díl každý rok: Halo 3 ODST (2009), Halo: Reach (2010), re-edice Halo: Combat Evolved Anniversary (2011) a naposledy Halo 4 (2012). Bylo by proto divné, pokud by zrovna při podzimní premiéře nového Xboxu chyběla jeho vlajková série, když dvě Gears of War hry v jednom roce po Judgment určitě nevzniknou. Na druhou stranu, na potvrzené Halo 5 to je asi ještě příliš brzy.

Jenže Microsoft na tuto spekulaci bleskově zareagoval následujícím, těžko rozluštitelným prohlášením: "To listování na obchodě Tesco neindikuje nové uvedení produktu Halo. Nemáme žádné novinky ohledně budoucích titulů Halo."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo 4

Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments