Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záznam hodiny a půl rozehrání Star Treku

A jak hru zatím vidí Martin Zavřel?

Právě vycházející licencovaná sci-fi co-op akce Star Trek: The Video Game od tvůrců The Darkness 2 bude předmětem dnešního Let's Play pořadu Eurogameru vysílaného živě na YouTube nebo na této stránce v pátek od 18:00. Nyní je tu již záznam celého, hodinu a půl dlouhého pořadu:

Watch on YouTube

Martin Zavřel ji už rozehrává a přestože je hra věrná filmovým reáliím a asi nadchne jeho fanoušky díky hereckým výkonům, příběhu či hudbě, hratelnostně to vidí na zhruba podobný ortel jako nad Walking Dead: Survival Instinct (recenzi si přečtete již příští týden).

Ani jinde zatím nesklízí příliš vysoká hodnocení, nejčastěji figurují slova jako "tupá jednotvárná akce". Nicméně možnost přiblížit kameru z third-personu až "dovnitř" hlavy postavy pro snazší prozkoumávání objektů nepůsobí tak zle.

Na Metacritic se mezitím objevují podezřelé uživatelské recenze Star Treku s hodnocením 10/10, u kterých bychom se dle jejich textu, stejně jako kolegové z VideoGameru, ani moc nedivili, pokud by je psali sami vývojáři Digital Extremes nebo najatí zástupci vydavatele Namco:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Trek

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments