If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 29. dubna

Jedna konzolová čeština, trailer Dragon Age 3, Tiger Woods vynechá ročník, dojmy z GTA 5, rozbalování zombíků...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den obvykle v 7:15 (nebo výjimečně během dne) a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Podle zvěda Eurogameru má být začátkem května oznámena jedna konzolová lokalizace očekávané hry.

- Člověk, který obvykle připravuje všechny trailery od BioWare, se na Twitteru svěřil, že celé dny intenzivně maká na videu pro Dragon Age 3 a že do E3 musí za šest týdnů stihnout celkově čtyři videa (nemyslel jen z DA3, ale i jiných her EA jako Command and Conquer F2P). Aneb sociální sítě opět mírně nabourávají pozdější komunikaci a vábení virálkami po oficiální linii EA.

- Golf Tiger Woods od EA prý vynechá příští ročník a objeví se znovu až v roce 2015, aby mohl být při podstatně delším vývoji více odlišný od předchůdců a také aby naplno využil výkonu PS4/Xboxu. Původní plán ještě za bývalého šéfa EA počítal se svěřením Tiger Woods PGA Tour 15 na příští rok někomu pro outsourcování, ale to bylo odpískáno a příští rok tedy tahle série nevyjde pro žádnou platformu.

- Že bude tenhle týden patřit GTA 5, o tom není vůbec pochyb. Po trojici úterních trailerů se ve čtvrtek 2. května v 18:00 objeví ještě dojmy z nové vlny novinářských předváděček, slíbily už desítky magazínů včetně Game Informeru, CVG, EDGE, OXM či IGN. Do té doby se můžete zabavit třičtvrtěhodinovou rekapitulací dosavadních dílů GTA:

- Apple oficiálně prohlásil, že letos na podzim uvedou nějaký "produkt nové kategorie" - budou to ty chytré hodinky nebo ta chytrá televize?

- Demo Battlefield 4 nejpozději začátkem října? Naznačuje to informace od australského obchodu EGGames, který na herní veletrh v Sydney ve dnech 4. - 6. října 2013 návštěvníkům dopředu slíbil hratelnou verzi BF4.

- Dle zdrojů deníku E15 začne největší internetový obchod Amazon působit v ČR ještě letos, nyní si prý hledá vhodné místo pro své logistické centrum (thx Josef Kantor).

- Dnes je poslední den, kdy můžete využít 50% slev Originu nejen na hry od EA, ale třeba i na Tomb Raidera (za 25 eur/650 Kč) nebo Hitman Absolution (18 eur/450 Kč).

- Co pro vás aktuálně připravujeme? Tak třeba v úterý v 18:00 vyprší embargo na recenze Far Cry 3: Blood Dragon (Pavel Oreški) a ve středu v 15:00 na dojmy z rozehrání GRID 2 (Marek Beniač), který má mít v Británii masivní reklamní kampaň.

- Docela povedené české rozbalování sběratelky Dead Island: Riptide od Filipa Krauchera (Indian/ex-Playman):

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments